Συγκλονιστικές εικόνες στην Κρήτη: Νεαρή οδηγός σκαρφαλώνει σε στύλο της ΔΕΗ για να σωθεί από χείμαρρο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2020

Συγκλονιστικές εικόνες στην Κρήτη: Νεαρή οδηγός σκαρφαλώνει σε στύλο της ΔΕΗ για να σωθεί από χείμαρρο

Δύσκολες ώρες έζησε μια νεαρή γυναίκα το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Καρτερού, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά κι ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε τη βόρεια Κρήτη.

Η νεαρή οδηγός κατόρθωσε να βγει από το αυτοκίνητό της και να ... σκαρφαλώσει σε έναν στύλο της ΔΕΗ, προκειμένου να μην παρασυρθεί από τον χείμαρρο που παράσερνε τα πάντα στο πέρασμα του.

Για τη διάσωση της κοπέλας έσπευσαν άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ οι οποίοι κατόρθωσαν να την απομακρύνουν από το σημείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες