ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Παράταση του LOCKDOWN στην Ελλάδα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2020

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Παράταση του LOCKDOWN στην Ελλάδα


Μία βδομάδα ακόμα και... βλέπουμε...

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 6 το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Το lockdown λοιπόν είναι εδώ και θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα μετά τις 30 Νοεμβρίου.

«Παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, μέχρι και την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6 το πρωί. Η απόφαση αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπογράμμισε επίσης ότι απαγορεύεται η ανταλλαγή επισκέψεων.

«Η κυβέρνηση με την βοήθεια των ειδικών παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Τα επόμενα βήματα θα ανακοινωθούν όταν υπάρχουν περισσότερα δεδομένα για την πορεία της πανδημίας. Στόχος παραμένει ένας: οι Έλληνες να συναντηθούμε με το εμβόλιο όρθιοι και υγιείς και από την άνοιξη του 2021 -με το καλό- να ανοίξει μια νέα εποχή για την χώρα μας. Οι ΜΕΘ πριν την πανδημία ήταν 557, σήμερα λειτουργούν πάνω από 1260 κλίνες ΜΕΘ», κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες