ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFITZER ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2020

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFITZER ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ!

 Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Μέρκελ και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι στην υπηρεσία της μεγαλύτερης γενοκτονίας στην ιστορία. Στην αρχή της επιδημίας της «πανδημίας κορώνας» – η οποία, όπως γνωρίζουμε τώρα, δεν ήταν ιατρική, αλλά πάντα πολιτική πανδημία – η Μέρκελ προειδοποίησε για «58 εκατομμύρια ανθρώπους που ταυτοποιήθηκαν» και εκατομμύρια θανάτους * μόνο στη Γερμανία εξαιτίας ενός ιού που όπως ανέφεραν όλοι οι μη κυβερνητικοί εμπειρογνώμονες από την αρχή, δεν είναι πιο επικίνδυνο από τη γρίπη. Και στην πραγματικότητα, η Corona αποδείχθηκε μια φυσιολογική εποχιακή γρίπη – την οποία έπρεπε να παραδεχτούν ακόμη και το NWO και το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI).

Η ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Στην τότε υποτιθέμενη θνησιμότητα 5% των μολυσμένων, αναμένονταν 2,9 εκατομμύρια θάνατοι κορώνας. Στην πραγματικότητα, 12.000 άνθρωποι στη Γερμανία πέθαναν από τον κορωναϊό – λιγότερο από τον μέσο όρο των άλλων ετήσιων κυμάτων γρίπης. (Κατάσταση: τέλος Νοεμβρίου 2020) Όσον αφορά τον κορωναϊό, δεν υπήρχε μόνο αναμενόμενη περίσσεια θνησιμότητας (στην περίπτωση πανδημιών), αλλά και μια μικρή ήπια θνησιμότητα. Ενώ τα ετήσια κύματα γρίπης στη Γερμανία ισχυρίζονται μεταξύ 15-30.000 θανάτων και κανείς δεν ήταν ενοχλημένος για αυτό μέχρι την εμφάνιση της πανδημίας της ΝΤΠ, υπήρξαν μόνο περίπου 12.000 φερόμενοι θάνατοι κοροναϊού στη Γερμανία από τον Μάρτιο. Εκ των οποίων περισσότερο από το 95 τοις εκατό των νεκρών ήταν άνω των 80 ετών και έτσι ήδη εντός του μέσου προσδόκιμου ζωής λόγω άλλων ασθενειών και ηλικιακών λόγων. Και, αν όχι καθόλου, αλλά πέθανε με τον κορωναϊό:

Ωστόσο, όλα αυτά τα αδιάψευστα γεγονότα κρύβονται σκόπιμα από τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική. Το επίκεντρο της αναφοράς είναι αποκλειστικά το να κάνει κάθε άτομο που φέρεται να είναι άρρωστο ή νεκρό του κορωναϊού ως τον τίτλο με έναν μόνο στόχο: να προκαλέσει συνειδητά τον πανικό του πληθυσμού (εδώ παραθέτουμε από την Ομοσπονδιακή εφημερίδα). Ιταλός λοιμοξιολόγος: Ο κορωναϊός είναι μια επιδημία πανικού και τα μέσα είναι τα κύρια διαδεδομένα μέσα Ο Δρ. Leopoldo Salmaso ειδικεύεται σε μολυσματικές και τροπικές ασθένειες καθώς και στη δημόσια υγεία. Εργάστηκε για 30 χρόνια στο Τμήμα Μολυσματικών Νοσημάτων του Νοσοκομείου Πάντοβα και 5 χρόνια στην Τανζανία, όπου έλεγχε επιδημίες όπως χολέρα, τυφοειδή, αιμορραγικό ιικό πυρετό και πολιομυελίτιδα. Είναι επικριτικός για τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης για την κρίση του κορωναϊού και κάνει συγκρίσεις με τα κύματα της γρίπης. Συνέντευξη με τον Salmaso από το νορβηγικό περιοδικό ειδήσεων risan.no. Παραθέτουμε, αναφορά:

https://steigan.no/2020/03/italia-epidemi-panikkspredning-og-ansvar/

«Στην Ιταλία, οι θάνατοι κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου γρίπης είναι 20 φορές υψηλότεροι κάθε χρόνο από αυτούς που είχαν πεθάνει στο παρελθόν με τον Covid-19. Πώς είναι ότι δεν υπερφορτώνουμε κάθε χρόνο τις μονάδες εντατικής θεραπείας; Ακολουθούν τα δεδομένα από το Covid-19 στην Ιταλία, τα οποία ενημερώθηκαν στις 10 Μαρτίου 2020 στις 6:00 μ.μ.: • 8514 περιπτώσεις με 631 θανάτους. Σημειώστε ότι αυτή η επιλογή γίνεται εξαιρετικά επιλεκτική, καθώς οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κυρίως σε ασθενείς. Η πλειονότητα των εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένης της Ilaria Capua, πιστεύει ότι οι ασυμπτωματικές περιπτώσεις είναι 10 έως 100 φορές υψηλότερες. Επομένως, το ποσοστό θανάτου δεν θα είναι 7,4%, αλλά τουλάχιστον δέκα φορές χαμηλότερο.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θέλει «σοκ αποτέλεσμα» δημιουργώντας «πρωταρχικούς φόβους» Ο κορωναϊός αναγνωρίστηκε ως αβλαβής γρίπη τον Μάρτιο – από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Το έγγραφο στρατηγικής της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είχε ήδη παραδεχτεί εκείνη τη στιγμή ότι μόνο αυτοί που είναι ηλικίας θανάτου και πάσχουν από διάφορες ασθένειες θα πεθάνουν από αυτόν τον ιό. Προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή αποτροπή, προτείνονται διαβολικά μέτρα: Μέσω εσκεμμένων ψευδών αναφορών και υπερβολών, οι «πρωταρχικοί φόβοι» και ο «πανικός» πρέπει να εξαπλωθούν στον πληθυσμό.Αλλά αν κοιτάξετε το ποσοστό επιβίωσης του κορωναϊού, το όλο θέμα μοιάζει εντελώς διαφορετικό.

Ακόμη και με τον κορωναϊό, το ποσοστό θανάτου όλων των πληθυσμιακών ομάδων (ειδικά εκείνων άνω των 50) δεν έχει αλλάξει. Επειδή το ποσοστό θνησιμότητας παρέμεινε σταθερό, όπως δείχνει το παρακάτω γράφημα, το οποίο είναι επίσημο αλλά δεν δημοσιεύεται από κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης:

Γιατί λοιπόν η διαφημιστική εκστρατεία για τον κορωναϊό; Γιατί η παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού; Απάντηση: Πρόκειται για το πρόγραμμα παγκόσμιου εμβολιασμού του παγκόσμιου πληθυσμού του Μπιλ Γκέιτς. Αυτό το μέτρο δεν σχετίζεται με κίνδυνο που υπάρχει μόνο στα μέσα ενημέρωσης. Και αν κοιτάξετε τα γεγονότα σχετικά με τα συστατικά του εμβολίου, τα οποία διατηρούνται πάντα μυστικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τότε γίνεται σαφές ότι η Μέρκελ θα είχε δίκιο στην ανακοίνωσή της: Θα υπάρξουν εκατομμύρια θάνατοι. Όχι λόγω του δυσοίωνου κοροναϊού, αλλά λόγω των μαζικών εμβολιασμών.

Μέρκελ: Στην υπηρεσία της μεγαλύτερης γενοκτονίας στην ιστορία Η Μέρκελ ήξερε από την αρχή ότι δεν ήταν ποτέ για τον κορωναϊό, αλλά για το έργο της ΝΤΠ της μαζικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Με την οποία προετοιμάζουν την υπόλοιπη κλίκα που εργάζεται στην ΝΤΠ για μακράν τη μεγαλύτερη γενοκτονία στην παγκόσμια ιστορία και θα την πραγματοποιήσει εάν δεν τους εμποδίσουν να το κάνουν. • Γιατί αλλιώς έχει κατασκευαστεί η Μέρκελ 60 κέντρα εμβολιασμού, που φυλάσσονται από το Bundeswehr; • Γιατί ο γερμανικός πληθυσμός δεν πρέπει να εμβολιαστεί από γιατρούς αλλά από βοηθούς εκπαιδευμένους σε μαθήματα σύγκρουσης; • Γιατί λοιπόν πρέπει να απαγορευτεί στους ιατρούς γενικούς ιατρούς να χορηγούν οι ίδιοι αυτούς τους εμβολιασμούς; • Γιατί οι γιατροί που εκδίδουν πιστοποιητικό εξαίρεσης μάσκας διώκονται σαν δημόσιοι εχθροί; • Γιατί αγνοούνται αναφορές από χώρες όπως η Αγγλία και οι Κάτω Χώρες που λένε ότι οι εμβολιασμοί δεν μπορούν μόνο να είναι επιβλαβείς, αλλά και θανατηφόροι;

Εδώ είναι η απάντηση: Ο εμβολιασμός είναι μέρος του προγράμματος εξόντωσης του 95 τοις εκατό της ανθρωπότητας, όπως αναμφίβολα αποδεικνύεται από τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» / «Η Μεγάλη Επαναφορά» με βάση πολλά αποσπάσματα. (βλ. τέλος αυτού του άρθρου) Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer είναι δυνητικά θανατηφόρο – Θα πεθάνουν σύντομα εκατομμύρια άνθρωποι;

Το νέο εμβόλιο κορωνοϊού του φαρμακευτικού γίγαντα Pfizer περιέχει επικίνδυνα νανοσωματίδια και μπορεί να είναι θανατηφόρο εάν χορηγηθεί. Γνωρίζει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για αυτούς τους κινδύνους για τον πληθυσμό;

από την Anna Maria August

https://connectiv.events/

Βλέπετε τις αναφορές σε όλα τα νέα: Το νέο εμβόλιο κορωνοϊού της Pfizer πρέπει να αποθηκευτεί στους -70 * C (-94F), το οποίο είναι πολύ πιο κρύο από τον Βόρειο Πόλο. Εάν δεν αποθηκευτεί σε αυτήν τη θερμοκρασία, τα συστατικά του αρχίζουν να αποσυντίθενται και δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Επί του παρόντος, η Pfizer ισχυρίζεται ότι το εμβόλιό της είναι «90% αποτελεσματικό» χωρίς στοιχεία. Αλλά αυτός ο ισχυρισμός είναι κάτι περισσότερο από εταιρική προπαγάνδα που στοχεύει στην αύξηση των τιμών των μετοχών σε υψηλές τιμές μέσω ψευδών προγνώσεων. Γιατί όμως αυτά τα εμβόλια πρέπει να διατηρούνται στους -70 * C καθόλου; Η απάντηση, αποδεικνύεται, είναι ότι περιέχουν δυνητικά επικίνδυνα συστατικά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε εμβόλια.


Αυτή είναι μια δωρεάν δικτατορία!

This Is A Free Dictatorship!

Το εμβόλιο Pfizer περιέχει νανοσωματίδια. Όπως ανέφερε η Παιδεία για την Υγεία της Υγείας σε ένα άρθρο στις 6 Αυγούστου, «τα εμβόλια mRNA που δοκιμάζονται σε κλινικές δοκιμές με το Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου Moderna, βασίζονται σε ένα« σύστημα φορέα »που βασίζεται σε νανοσωματίδια και περιέχει μια συνθετική χημική ουσία που ονομάζεται πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) περιέχει. Η CHD εξηγεί περαιτέρω:

Η χρήση PEG σε φάρμακα και εμβόλια γίνεται όλο και πιο αμφιλεγόμενη λόγω της καλά τεκμηριωμένης συχνότητας ανεπιθύμητων ανοσολογικών αντιδράσεων που σχετίζονται με PEG, συμπεριλαμβανομένης της απειλητικής για τη ζωή αναφυλαξίας. Περίπου επτά στους δέκα Αμερικανούς μπορεί να έχουν ήδη ευαισθητοποιηθεί στην PEG, γεγονός που μπορεί να κάνει το εμβόλιο λιγότερο αποτελεσματικό και να αυξήσει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Εάν ένα εμβόλιο mRNA που περιέχει PEG για το Covid-19 εγκριθεί από το FDA, η αύξηση των εκθέσεων PEG θα είναι άνευ προηγουμένου και δυνητικά καταστροφική. Σύγχρονα έγγραφα και δημοσιεύσεις δείχνουν ότι η εταιρεία γνωρίζει καλά τους κινδύνους ασφάλειας που σχετίζονται με την PEG και άλλες πτυχές της τεχνολογίας mRNA της, αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο για την κατώτατη γραμμή της. Νανοσωματίδια λιπιδίων.

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων προκαλούν υπερφλεγμονώδεις αντιδράσεις στο σώμα που έχουν ως αποτέλεσμα σοβαρές αντιδράσεις, νοσηλεία και ενδεχομένως θάνατο. Γιατί χρησιμοποιούνται LNP (λιπιδικά νανοσωματίδια) σε αυτά τα εμβόλια; Όπως εξηγεί περαιτέρω η KHK: Τα LNPs «ενθυλακώνουν τα mRNA κατασκευάσματα για να τα προστατεύουν από την αποικοδόμηση και να προάγουν την κυτταρική πρόσληψη» και επιπλέον να διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα (μια ιδιότητα την οποία οι επιστήμονες εμβολίων αναφέρονται ως «εγγενείς ανοσοενισχυτικές ιδιότητες» των LNPs). Με άλλα λόγια, τα LNP είναι επικουρικά, i. λέγεται ότι προκαλούν υπερφλεγμονώδεις αντιδράσεις στους ανθρώπους μετά την ένεση.

https://www.anonymousnews.ru/2020/04/09/opc-vitamin-c-coronavirus-covid-19/

Αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια να προκληθεί ο σχηματισμός αντισωμάτων που στη συνέχεια επιτρέπουν στον κατασκευαστή εμβολίων να επιτύχει υψηλά ποσοστά «αποτελεσματικότητας», ακόμη και όταν αυτά τα επικουρικά προκαλούν σοβαρές παρενέργειες. Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές εμβολίων που διενήργησε η Moderna, το 100% των ανθρώπων στην ομάδα δοκιμής εμβολίων υψηλής δόσης εμφάνισαν ανεπιθύμητες ενέργειες. Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζεται για ένα κύμα θανάτου εμβολίου Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια του mRNA κορωνοϊού είναι τόσο διαδεδομένες που η βρετανική κυβέρνηση παραδέχτηκε πρόσφατα ότι αναμένει μια μαζική αύξηση των «παρενεργειών» από το εμβόλιο κορωναϊού.

https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:506291-2020:TEXT:EN:HTML&src=0

Η βρετανική κυβέρνηση δημοσίευσε μια προσφορά και μια προκήρυξη ανάθεσης συμβάσεων και αναζητά ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (AI) που μπορεί να χειριστεί την αναμενόμενη έξαρση τραυματισμών και παρενεργειών από το εμβόλιο COVID-19. Αυτή η προσφορά εξηγεί στα λόγια της κυβέρνησης: Το MHRA αναζητά επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να επεξεργαστεί την αναμενόμενη υψηλή ποσότητα ενεργών συστατικών του εμβολίου Covid-19 (ADRs) και να διασφαλίσει ότι δεν παραβλέπονται λεπτομέρειες από το κείμενο αντίδρασης των ADR. Με άλλα λόγια, γνωρίζουν ήδη ότι αυτά τα εμβόλια θα σκοτώσουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Ο Ντέιβιντ Νάιτ χαρακτήρισε σήμερα ένα βρετανό πληροφοριοδότη στην εκπομπή του, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα ανοσοενισχυτικά εμβολίων κορωνοϊού έχουν ποσοστό στειρότητας 97% στις γυναίκες που λαμβάνουν το εμβόλιο. Αυτό συμβαίνει όταν αφήνετε τη σύνθεση πρωτεϊνών σας σε κακές εταιρείες που επιδιώκουν μια παγκόσμια ατζέντα πληθυσμού:

SHOCKING BREAKING NEWS, Evidence adjutants contained in a vaccine has caused 97% sterility in women who trialed it

Οι θάνατοι από το εμβόλιο του κορωναϊού χαρακτηρίζονται ως θάνατοι Covid-19 προκειμένου να συνεχιστεί η απάτη. Το πιο σημαντικό, εάν οι άνθρωποι πεθάνουν από εμβόλια κοροναϊού, το ιατρικό ίδρυμα θα χαρακτηρίσει όλους αυτούς τους θανάτους ως «θανάτους Covid-19» για να ισχυριστεί ότι η πανδημία επιδεινώνεται. Αυτό θα πυροδοτήσει έναν εντελώς νέο κύκλο θανάτων, υστερία των μέσων ενημέρωσης και υποχρεωτική πολιτική εμβολιασμού. Αυτά, με τη σειρά τους, θα σκοτώσουν ακόμη περισσότερα άτομα και θα τροφοδοτήσουν τον ίδιο βρόχο ανατροφοδότησης που θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερα άτομα να εμβολιαστούν και να σκοτωθούν. Τελικά, τα ίδια τα εμβόλια πιθανότατα θα καταλήξουν να σκοτώνουν περισσότερα άτομα από τον κορωνοϊό.

www.anonymousnews.de

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες