Αργολίδα: Φωτιά σε μονοκατοικία – Νεκρά δύο αδέρφια. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2020

Αργολίδα: Φωτιά σε μονοκατοικία – Νεκρά δύο αδέρφια.


Δύο αδέλφια, ηλικίας 58 και 55 ετών αντίστοιχα, ανασύρθηκαν νεκρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στην κοινότητα, Δίδυμα, της Αργολίδας. Η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα για φωτιά σε σπίτι και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο σπίτι και ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς εντόπισαν τους δύο άνδρες, χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο ίδιο σπίτι διέμενε και 48χρονη αδελφή των δύο ανδρών, η οποία εντοπίστηκε σώα.

Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες