ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ - Μετά την ομολογία Ομπάμα, ποιος λέει ψέματα; Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Γιώργος Παπανδρέου, ή ο Μπαράκ Ομπάμα; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2020

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ - Μετά την ομολογία Ομπάμα, ποιος λέει ψέματα; Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Γιώργος Παπανδρέου, ή ο Μπαράκ Ομπάμα;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4Klxr7Bj1eMbX2YFavzW_yOn0RMgf_ZE0Ev9Gh5lnag_PohqW18kUnOvfDfQcrje1-FitSSsCr_GYK4E-dUfBLiYdkOp4SJnxmzo05iX8jKPDk33iqlvaO4iu6LUC0YX-LxhvEXQ5e_1U/s1600/gap.jpg


Δημιούργησαν πολύ μεγάλη αίσθηση τα όσα αναφέρει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στα απομνημονεύματα της προεδρικής οκταετίας του, υπό τον τίτλο “Γη της Επαγγελίας”, στο κεφάλαιο για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση του 2009 – 2010:

«…Παρατήρησα, ότι Μέρκελ και Σαρκοζί σπανίως ανέφεραν το γεγονός ότι οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες ήταν από τους μεγαλύτερους δανειστές της Ελλάδος, μεγάλο μέρος του συσσωρευμένου χρέους των Ελλήνων είχε πάει για την αγορά γερμανικών και γαλλικών εξαγώγιμων προϊόντων! Γεγονότα, που θα μπορούσαν να καταστήσουν σαφές στους ψηφοφόρους τους ότι για την διάσωση των Ελλήνων από την χρεοκοπία, κυρίως ισοδυναμούσε διάσωση των δικών τους τραπεζών»!

Δηλαδή με απλά, απλούστατα λόγια, οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες υπαγόρευσαν τα Μνημόνια στην Ελλάδα, προς όφελός τους! Αυτό δεν λέγει ξεκάθαρα ο Μπαράκ Ομπάμα;

Δηλαδή, ο ολετήρας πρώην Πρωθυπουργός μας Γιώργος Παπανδρέου έπαιξε ξεκάθαρα – κατά δήλωση του Μπαράκ Ομπάμα – το παιχνίδι των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών, εις βάρος του συμφέροντος του ελληνικού λαού! Και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος; Και μπορεί ακόμη να καταθέτει ελεύθερα την άποψή του για εθνικά και οικονομικά θέματα;

Έτσι, πώς άλλωστε θα μπορούσαν να περάσουν από εμάς απαρατήρητες οι καίριες και εύστοχες τοποθετήσεις επί του θέματος, του πρώην Βουλευτή και Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος διερωτάται:

«Ποιος λέει ψέματα; Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Γιώργος Παπανδρέου, ή ο Μπαράκ Ομπάμα;»!

Και ο οποίος κ. Νικολόπουλος απευθυνόμενος σε όλους μας, λέγει, προβληματίζοντάς μας:

«Μπήκαμε στην οικονομική κατοχή και στα μνημόνια με χρέος 126% σε σχέση με το ΑΕΠ, δηλαδή περίπου 160 δισεκατομμύρια ευρώ. Και σήμερα το χρέος αυτό τρέχει με 207% και 360 δισεκατομμύρια ευρώ. Αν προσθέσεις σε αυτό το αστρονομικό ποσό το ιδιωτικό χρέος της χώρας, αντιλαμβάνεσαι ότι σε όλα τα χρόνια του μνημονίου μας έλεγαν χυδαία ψέματα. Κρατούσαν τον πληθυσμό σε ύπνωση. Και πέρναγαν καλά υλοποιώντας τις προσταγές της Μέρκελ και μεγαλώνοντας το χρέος.

Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα, να λέει ότι σήμερα το χρέος 207%, δηλαδή 360 δις ευρώ, είναι βιώσιμο μέχρι το 2030.

Άμεσα αναρωτιέσαι, αφού τώρα που τρέχει με 207% και 360 δις. το χρέος είναι βιώσιμο, γιατί ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με 126% μας πήγε σε Κατοχή λέγοντας ότι δεν είναι βιώσιμο; Γιατί μας έλεγε ότι δεν θα έχουμε χρήματα για εισαγωγές, ότι δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τις συντάξεις και άλλα τέτοια;

Οι μαύρες προβλέψεις της Κομισιόν, “μυρίζουν” νέο μνημόνιο μετά τη λήξη της πανδημίας, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο και σε τροχιά αποκλιμάκωσης, το ύψος του χρέους.

Το ξέραμε, το είχαμε υποστεί στο μεδούλι μας, τώρα όμως με το βιβλίο του Μπαράκ Ομπάμα το επαληθεύουμε πανηγυρικά.

Μας έδεσαν χειροπόδαρα με τα περιβόητα Μνημόνια τους, μόνο και μόνο για να σώσουν της γαλλικές και γερμανικές τράπεζες»!

Κλείνοντας, να σημειώσω πως ο κ. Νίκος Νικολόπουλος έχει καταθέσει μήνυση κατά του κ. Γιάννη Στουρνάρα!!

Τελικά, έγινε της νοθείας…


Βέβαια, στα εδώ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (;;;) ποτέ δεν θα διαβάσετε, ποτέ δεν θα ακούσετε, ποτέ δεν θα δείτε, να σας παρουσιάζουν την πραγματικότητα των ειδήσεων, που συθέμελα ταρακουνά την κοινή γνώμη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για τα όσα συνέβησαν στις εθνικές εκλογές της χώρας! Ο ανακηρυχθείς από τα ΜΜΕ Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σχηματίζει την κυβέρνησή του και διθυραμβικά παρουσιάζονται τέτοια πρόσωπα κι από τα δικά μας Μέσα!

Πριν ακόμη ανακηρυχθεί Πρόεδρος από τους επίσημους δικαστικούς φορείς των ΗΠΑ. Όταν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν τον αναγνωρίζει ως νικητή των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020! Όταν βοά στην Αμερική η άποψη (καταγεγραμμένη πλέον) πως έγινε της νοθείας στις εκλογές, ειδικότερα με τις επιστολικές ψήφους!

Στο σημείο αυτό να αναφέρω για άλλη μια φορά, πως προκάλεσε μεγάλη διεθνή εντύπωση, η προ ολίγων ημερών χάρη που έδωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν!

Ο οποίος ως γνωστόν είχε ομολογήσει ενοχή του για ψευδορκία στο FBI, στις έρευνες που είχαν γίνει για την ανάμιξη της Ρωσίας στις περασμένες προεδρικές εκλογές του 2016!

Σαρκαστικά δε ο Πρόεδρος Τραμπ, είπε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πως εύχεται στον Μάικλ Φλιν και στην οικογένειά του να περάσει μια πραγματικά υπέροχη Ημέρα Ευχαριστιών!

Αφού πρώτα θεώρησε πως ήταν μεγάλη τιμή του, το γεγονός της απόδοσης χάρης στον Στρατηγό Μάικλ Φλιν!

Σήμερα ενημερωνόμαστε, από τον έγκριτο Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο – ερευνητή Γιάννη Κουντούρη και την διαδικτυακή ενημερωτική πλατφόρμα του greeknewsondemand.com, ο οποίος διαβιεί στο Λος Άντζελες, ότι ο στρατηγός Michael Flynn και ο στρατηγός Thomas McInerney, σε μια εκρηκτική νέα συνέντευξη αποκάλυψαν, ότι μια “εγκατάσταση CIA” ηλεκτρονικής πειρατείας (χακαρίσματος) ψήφων στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, δέχτηκε επιδρομή από τις δυνάμεις ασφαλείας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους στρατηγούς, οι Ειδικές Δυνάμεις μάχονται αυτήν τη στιγμή με τους πράκτορες της CIA, που προέρχονται από το…”βαθύ κράτος” για να διατηρήσουν το Σύνταγμά και να διασφαλίσουν, ότι ο Μπάιντεν δεν θα κλέψει τις εκλογές από τον Τραμπ.

Στη παρακάτω συνέντευξη, οι στρατηγοί Flynn και ο McInerney συζητούν τον “σαφή δρόμο για τη νίκη” του Τραμπ, αποκαλύπτοντας τι είναι πραγματικά το “Κράκεν” (είναι το εργαλείο που συμβολίζει το μέγεθος των αποκαλύψεων και αποδείξεων που έχει η νομική ομάδα του Τραμπ) και εκθέτουν διεξοδικά τη συνωμοσία των Δημοκρατικών για να εξαπατήσουν τον Αμερικανικό λαό, ώστε να μπουν στον Λευκό Οίκο!

Έτσι φίλες και φίλοι αντιλαμβανόμαστε, πως ακόμη στις ΗΠΑ δεν έχει τελειώσει τίποτε περί της εκλογής του Προέδρου!

Μη προδικάζοντας λοιπόν κανένα αποτέλεσμα, θα πρέπει να έχουμε υπομονή μέχρι της ολοκληρώσεως της εκλογικής διαδικασίας, σύμφωνα με το Αμερικανικό Σύνταγμα!

Γιατί εκεί, υπάρχει σεβασμός στο Σύνταγμα κι όχι όπως εδώ που τα κόμματα Εξουσίας το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν και σύμφωνα με τα κομματικά τους συμφέροντα!!

Χάνεται η Αθήνα και δεν θα ανήκει στους Αθηναίους…


Πριν μια δεκαετία ευρισκόμενος στις Βρυξέλλες, το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, διαπίστωνα ένα γεγονός που ήταν άγνωστο στην Ελλάδα! Τουλάχιστον όχι σε αυτήν την έκταση! Και που δυστυχώς σήμερα το βιώνει όλος ο Αθηναϊκός λαός!

Στις Βρυξέλλες λοιπόν πριν μια 10ετία – 15ετία υπήρχαν συνοικίες, όπως η τουρκική, η σομαλική κλπ.

Σήμερα έτσι είναι πολλές συνοικίες του Δήμου Αθηναίων!

Και ήταν πολύ αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ, προ ημερών, της εφημερίδος “Εστία”, όπου σύμφωνα με απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. το 25% της Πόλεως των Αθηνών είναι “μετανάστες”! Στα Πατήσια δε και στον Άγιο Παντελεήμονα αγγίζει το 50%!

Αυτή η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. είναι απόλυτα ακριβής και εμπεριστατωμένη και έχει ήδη δοθεί στην κυβέρνηση και στον Δήμαρχο Αθηναίων!

Να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθούν από αυτά τα μαύρα μαντάτα ή αν θα σφυρίξουν για μια ακόμη φορά αδιάφορα, προσκυνώντας τους εντολείς τους που τους υπαγορεύουν μια Αθήνα, πολυπολιτισμική!

Εις βάρος βέβαια των Αθηναίων πολιτών, που βλέπουν μέρα με την ημέρα να χάνεται η Αθήνα τους, η Αθήνα μας, αυτή του παλιού καλού καιρού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες