Καθηγητής Γ.Ιωαννίδης: Καταστροφή το lockdown – Θα έχουμε χιλιάδες νεκρούς. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2020

Καθηγητής Γ.Ιωαννίδης: Καταστροφή το lockdown – Θα έχουμε χιλιάδες νεκρούς.


Δέκα χιλιάδες νεκρούς θα «μετρήσει» η Ελλάδα με/από κορωνοϊό μέχρι τον Φεβρουάριο λόγω αποτυχημένης επιδημιολογικής προσέγγισης και αντιμετώπισης της πανδημίας από την κυβέρνηση προβλέπει ο διάσημος Έλληνας καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια!

Ο Γ.Ιωαννίδης στην συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφέρεται σε εσφαλμένες προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας που θα έχουν ως αποτέλεσμα την κάθετη αύξηση των θυμάτων.

Ο καθηγητής τάσσεται εναντίον της κυβέρνησης για το δεύτερο lockdown το οποίο χαρακτήρισε «καταστροφικό» και μάλιστα το παρομοίασε με την Μικρασιατική Καταστροφή!

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη για να έχει επιτυχία το lockdown θα έπρεπε να εφαρμοστεί σε ρομπότ. Δηλαδή για μερικούς μήνες όλοι να βγαίναμε από την πρίζα και να μην υπήρχε καμία επαφή. «Αν ήμασταν όλοι πάμπλουτοι και μέναμε όλοι πάμπλουτοι και εγώ έμενα στον 3ο όροφο της έπαυλης και η μητέρα μου στον 8ο, τότε δεν θα μπορούσα να έρθω σε επαφή μαζί της», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης.

Ο κ.Ιωαννίδης, σημείωσε: «Θεωρώ ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, δεν μ’ αρέσει να είμαι πολιτικά ορθός, μ’ αρέσει απλώς να λέω την αλήθεια. Θεωρώ ότι το όλο αφήγημα της διαχείρισης της πανδημίας εκ θεμελίων ήταν λανθασμένο. Οι χώρες που έκαναν τα πιο σκληρά lockdown έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες»

Ο κ.Ιωαννίδης χαρακτήρισε «καταστρεπτική λύση όχι μόνο για την οικονομία, αλλά ακόμα και για την υγεία το lockdown», καθώς όπως είπε «σκοτώνει περισσότερες ζωές από ό, τι σώζει και αμφιβάλλω αν σώζει καν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι χώρες που έκαναν τα πιο σκληρά lockdown έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες