Ο Βόβολης για το εμβόλιο που μας φέρνουν (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2020

Ο Βόβολης για το εμβόλιο που μας φέρνουν (vid)


Την ιατρική του άποψη για το εμβόλιο του κορωναϊού που φέρνουν στην Ελλάδα δια μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέθεσε ο Φαίδων Βόβολης, εκφράζοντας παράλληλα τις ενστάσεις του σε σχέση με την υποχρεωτικότητά του από τον ελεύθερο κόσμο.

Ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, ο πρώτος επιστήμονας που βγήκε δημόσια τον περασμένο Μάρτιο και μας αποκάλυψε τις εξελίξεις που βλέπουμε σήμερα να συμβαίνουν με το εμβόλιο του κορωναϊού και τους σκοπούς της υγειονομικής «κρίσης», έκανε σήμερα κάποιες σοβαρότατες επισημάνσεις για το είδος του εμβολίου, εκφράζοντας την κατηγορηματική του αντίθεση ως προς την υποχρεωτικότητα της συγκεκριμένης ιατρικής πράξης προς τους πολίτες, ενώ παρέθεσε και τους προβληματισμούς του σε σχέση με την υποχρέωση αγοράς των εμβολίων που επιλέγει η ευρωπαϊκή Ένωση, την ώρα που υπάρχουν ήδη κι άλλα είδη εμβολίων από Ρωσία και Κίνα, τα οποία, αν και θεωρούνται άκρως επιτυχημένα, δεν… προτιμήθηκαν από την ΕΕ, που επέλεξε άλλα εμβόλια, τα οποία βρίσκονται πιο… πίσω στις δοκιμές.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης:


«Γκρέμισε» την παράνοια για τον κορωναϊό ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες