Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 - ΑΟΖ με την Κύπρο, εδώ και τώρα… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2021

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 - ΑΟΖ με την Κύπρο, εδώ και τώρα…

Αναβίωση του ενιαίου αμυντικού χώρου εξετάζουν Ελλάδα - Κύπρος ::  Newsbomb.com.cy


Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε! 2021 ευχές για όλους τους Έλληνες! Ξεχωριστές ημέρες για την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία! Γιορτινές ημέρες με ανταλλαγή ευχών! Έλαβα πολλές πατριωτικές ευχές, αλλά συνάμα και μεγάλη ανησυχία για τα εθνικά μας ζητήματα!

Θα μου επιτρέψετε έτσι να δημοσιεύσω παρακάτω ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που ξεχώρισα και που νομίζω πως αξίζει τον κόπο:

«Αγαπητέ μου φίλε κύριε Παναγιώτη Αποστόλου,

Προ μερικών μηνών απέστειλα στον ΥΠΕΞ κ. Νίκο Δένδια το πιο κάτω μήνυμά μου, εις το οποίο φυσικά ΔΕΝ έλαβα ποτέ μέχρι σήμερα ουδεμίαν απόκριση!

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ των Εξωτερικών, Αξιότιμε κύριε Νίκο Δένδια!

Πολλές φορές, αλλά και πολύ συχνά, έχω όντως αναρωτηθεί το τι ακριβώς άραγε συμβαίνει και η Ελλάδα μας ΔΕΝ έχει ακόμη, (και επί τόσα πολλά χρόνια), οριοθετήσει την ΑΟΖ της, μαζί με το αδελφό Κυπριακό Κράτος, όπως δηλαδή μας παρακαλούσε, ήδη από το 2004, ο αείμνηστος Κύπριος Αγωνιστής και μέγιστος Έλληνας Πατριώτης, Πρόεδρος της Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος! Τί ακριβώς συμβαίνει λοιπόν; 

Γιατί άραγε ακόμη και σήμερα, δηλαδή μετά την Συμφωνία μας με την Αίγυπτο, δεν οριοθετείται η κοινή ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου; Τι ακριβώς προσκόμματα υφίστανται και ποιοι άραγε τα δημιουργούν αυτά;   

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτή η Συμφωνία μας με την αδελφή μας Κύπρο θα έπρεπε να έχει λάβει χώρα ήδη αμέσως μετά την Συμφωνία μας με την Αίγυπτο!

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Ευθαρσώς σας ερωτώ και θα επιθυμούσα πολύ να λάβω την έγκριτη απάντησή σας! Τί ακριβώς συμβαίνει; 

Κατά την ταπεινή μου πάντοτε γνώμη, πιθανώς οι ΗΠΑ, αλλά και η Γερμανία δημιουργούν προσκόμματα! Η Γερμανία η οποία αποτελεί το  φερέφωνο των ΗΠΑ και εμποδίζουν τελικώς την Ελλάδα και την Κύπρο, ώστε να προχωρήσουν σε Συμφωνία Οριοθετήσεως της ΑΟΖ, προκειμένου να ευνοήσουν έτσι την άσπονδη φίλη των, την Τουρκία! 

Ή μήπως άραγε το Καστελλόριζο και το σύμπλεγμα των Νήσων του, αποτελεί τελικώς το περιβόητο εμπόδιο, διότι τάχατες αυτό ΔΕΝ συμφέρει την Τουρκία και ως εκ τούτου η Ελλάδα μας, με το φοβικό σύνδρομο το οποίο την διακατέχει διαχρονικώς, μήπως φοβάται άραγε τόσο πολύ την Τουρκική αντίδραση; 

Σχετικά με τα ως άνω, σας διευκρινίζω ότι αυτά αποτελούν δικές μου προσωπικές απόψεις και εικασίες. Ας μάθουμε λοιπόν επιτέλους το τι ακριβώς άραγε συμβαίνει σχετικώς με το σοβαρό αυτό Εθνικό θέμα! Μετά Μεγίστης Τιμής,

Φ. ΑΝ.»!

Τα είπες όλα καλέ μου φίλε! Το casus belli (αφορμή πολέμου) που έχει επιβάλλει η Τουρκία στους Έλληνες κυβερνήτες επί δεκαετίες, απαγορεύει την ανακήρυξη ΑΟΖ μεταξύ της Ελλάδος και της Κύπρου, όπως και την επέκταση των χωρικών μας υδάτων από τα 6 στα 12 ν.μ. στο Αιγαίο μας!

Είθε η νέα χρονιά να σηματοδοτήσει επερχόμενες πατριωτικές εξελίξεις στον πλανήτη γη και ειδικότερα στην Ελλάδα μας!!


Απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης…


Πέραν των γιορτινών ευχών του, άλλος ένας φίλος της στήλης μου, μου έστειλε το παρακάτω ιδιαίτερο αποκαλυπτικό και χρήσιμο, που νομίζω μας ενδιαφέρει όλους:   

«Αγαπητέ Παναγιώτη παρακάτω ο ιστότοπος και το κείμενο που δημοσιεύτηκε στα αγγλικά και η ερμηνεία του:

https://www.fena.news/bih/constitutional-court-masks-and-movement-restriction-are-human-rights-violation/

Σεράγεβο 22 Δεκεμβρίου (FENA) - Στη σημερινή σύνοδο του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη  διαδικτυακά, ελήφθη απόφαση η οποία αναφέρει ότι η υποχρεωτική χρήση προστατευτικών μασκών και ο περιορισμός της κυκλοφορίας των πολιτών της Β-Ε στην πανδημία του κορωνοϊού συνιστά παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρθηκε, οι αποφάσεις του προσωπικού της κρίσης σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικών μασκών αντιπροσωπεύουν παρέμβαση στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες που εγγυάται το Σύνταγμα της Β-Ε και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Θεμελιωδών Ελευθεριών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το προσωπικό κρίσης των υπουργείων υγείας της οντότητας έλαβε αποφάσεις, αλλά δεν υπήρχε ενεργή συμμετοχή στην έγκριση και αναθεώρηση των διαταγμένων μέτρων από τα ανώτατα όργανα νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, εξηγεί το Συνταγματικό Δικαστήριο.

Εκτός από την απόφαση στην υπόθεση αυτή, το Συνταγματικό Δικαστήριο εξέδωσε αρκετές άλλες αποφάσεις που θα εκδοθούν στις αναιρεσείουσες εντός ενός μηνός και θα δημοσιευθούν το συντομότερο δυνατό στον ιστότοπο του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, όπως ανακοινώθηκε.»!!


Η Ντόρα υπέρ της αναγκαίας χρήσης του κορονοϊοεμβολίου…


Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη ήθελε τη λύση "Νέα Μακεδονία" (video) | Το Κουτί  της Πανδώρας


Είναι σε όλους μας γνωστές οι θέσεις της κ. Ντόρας Μπακογιάννη για το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο, για τις σχέσεις μας με τη Ρωσία, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για την ανάγκη προσφυγής της Πατρίδος μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στην επίλυση Ελληνοτουρκικών διενέξεων! Η αγαπημένη πολιτικός των Συστημικών ΜΜΕ και του ΕΛΙΑΜΕΠ! Η οποία πάλι αιφνιδίασε με τις θέσεις της για την επιδημία, τις οποίες βέβαια διατύπωσε σε φιλικό της Μέσο! Που βέβαια, ότα πάντα εκείνη ανακοινώνει κάτι, αμέσως μετά υλοποιείται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη! 

Παρακάτω τα όσα τραγικά και απαράδεκτα ισχυρίστηκε περί του  υποχρεωτικού εμβολιασμού του λαού μας και την αναγκαία χρήση πιστοποιητικού: 

«Θα είναι μία κουβέντα που θα κάνουμε στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εμένα η άποψή μου είναι ότι οι ιδιωτικές εταιρίες για την προστασία των υπολοίπων πελατών τους θα έχουν δικαίωμα να πουν ότι θα μπείτε υπό την προϋπόθεση να είστε εμβολιασμένοι! Όλοι θέλουν να προστατέψουν το κοινωνικό σύνολο, άρα η προσωπική μου γνώμη και η τοποθέτηση που θα έχω στο Συμβούλιο της Ευρώπης θα είναι “ΝΑΙ” προϋπόθεση για να μπεις σε ένα αεροπλάνο θα είναι το εμβόλιο»!!  


Συμφωνούμε διαφωνώντας…


Ενώνουν δυνάμεις Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος – Ετοιμάζουν κοινή  εκλογική κάθοδο | Reader.gr


Το ξέρετε ότι υπάρχει συνεργασία πολιτική μεταξύ της “Νέας Δεξιάς” του Φαήλου Κρανιδιώτη και της “Δημιουργίας ξανά” του Θάνου Τζήμερου, για κοινή κάθοδό τους στις προσεχείς εκλογές, που δεν αργούν να έρθουν;

Ενδεχομένως ναι! Αυτό όμως που σίγουρα δεν ξέρετε, είναι πως ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο Θάνος Τζήμερος είναι υπέρ! 

Και αυτός ο πολιτικός σχηματισμός προφανώς αποβλέπει να πάρει “δεξιούς” ψήφους! Πατριωτικούς ψήφους! Σημεία των καιρών!  

Πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε τα θέματα στα οποία συμφωνούν! Ας πούμε στα εθνικά! Αλλά λεπτομερή ανάλυση με αληθοφανή επιχειρήματα! Έτσι για να μπορέσει να τους πιστέψει ο ελληνικός λαός και να μην παραπλανηθεί για άλλη μια φορά!! 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες