Ανεβαίνει το Θανατικό μετά τους εμβολιασμούς. 55 ακόμη Νεκροί στην Αμερική.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2021

Ανεβαίνει το Θανατικό μετά τους εμβολιασμούς. 55 ακόμη Νεκροί στην Αμερική..




Επίσημα έχουν καταγραφεί συνολικά 95 Θάνατοι & 3.500 ανίκανοι με παρενέργειες κ.α

Πενήντα πέντε άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19, σύμφωνα με αναφορές που υποβλήθηκαν σε ομοσπονδιακό σύστημα.Οι θάνατοι είναι μεταξύ ατόμων που έλαβαν τόσο τα εμβόλια Moderna όσο και Pfizer-BioNTech.

Το σύστημα αναφοράς, το Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), είναι μια ομοσπονδιακή βάση δεδομένων. Το σύστημα είναι παθητικό, που σημαίνει ότι οι αναφορές δεν συλλέγονται αυτόματα και πρέπει να αρχειοθετούνται.

Οι αναφορές VAERS μπορούν να υποβληθούν από οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων της υγειονομικής περίθαλψης και των ασθενών.

Οι αναφορές VAERS «συχνά δεν έχουν λεπτομέρειες και μερικές φορές μπορεί να έχουν πληροφορίες που περιέχουν σφάλματα». Ωστόσο, οι αναφορές VAERS αντιπροσωπεύουν «μόνο ένα ένα δείγμα των πραγματικών ανεπιθύμητων ενεργειών», αναφέρει ο ιστότοπος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ασθενείς πέθαναν εντός της ημέρας μετά από τη λήψη εμβολίου COVID-19.

Ένας ηλικιωμένος άντρας, 66 ετών κάτοικος Κολοράντο, είχε υπνηλία και έμεινε στο κρεβάτι όλη τη μέρα μετά τη λήψη του εμβολίου της Moderna. Νωρίς το επόμενο πρωί, την ημέρα των Χριστουγέννων, «βρέθηκε στο κρεβάτι ξαπλωμένος, χλωμός, με μάτια μισάνοιχτά και με αφρούς στο στόμα, χωρίς αναπνοή και σφυγμό», αναφέρει η έκθεση VAERS.

Σε μια άλλη περίπτωση, ένας 93χρονος άνδρας από τη Νότια Ντακότα έλαβε το εμβόλιο Pfizer-BioNTech στις 4 Ιανουαρίου περίπου στις 11 π.μ. και περίπου δύο ώρες αργότερα ανέφερε ότι ήταν κουρασμένος και δεν μπορούσε να συνεχίσει τη φυσιοθεραπεία που έκανε πια. Λίγο αργότερα, σταμάτησε να αναπνέει.

Η Moderna και η Pfizer δεν απάντησαν στις αναφορές. Ο Abigail Capobianco, εκπρόσωπος της Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), δήλωσε στους Epoch Times μέσω email: «Οποιεσδήποτε αναφορές θανάτου μετά τη χορήγηση εμβολίων διερευνούνται άμεσα και αυστηρά από την FDA» και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC).

Υπεύθυνοι υγείας στον ιστότοπο VAERS προειδοποιούν ότι μια αναφορά στο σύστημα δεν αποδεικνύει ότι το εμβόλιο προκάλεσε το ανεπιθύμητο συμβάν και ότι απαιτείται περεταίρω απόδειξη αν το συμβάν προκλήθηκε από το εμβόλιο, προκειμένου το σύστημα να αποδεχτεί την αναφορά.

Εκτός από τους θανάτους ,έχουν αναφερθεί 96 περιπτώσεις εμβολιασμένων που κινδύνεψε η ζωή τους, καθώς και 24 μόνιμες αναπηρίες, 225 νοσηλείες και 1.388 επισκέψεις στα επείγοντα.

Ούτε το CDC ούτε το FDA έχουν μια κεντρική βάση δεδομένων αναφερόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών. Η Nancy Messonnier, διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Ανοσοποίησης και Αναπνευστικών Νόσων του CDC, δήλωσε στις 6 Ιανουαρίου ότι σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις από τα εμβόλια COVID-19 συνέβησαν με ρυθμό 11,1 ανά 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς, σε σύγκριση με το εμβόλιο της γρίπης που το ποσοστό είναι 1,3 ανά 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς.

Από τις 15 Ιανουαρίου, 10,5 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν λάβει το εμβόλιο COVID-19. Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας έχουν πει ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες διερευνώνται, αλλά ότι τα εμβόλια είναι ακόμα ασφαλή για λήψη.

Ένας θάνατος μετά τον εμβολιασμό προσέλκυσε την προσοχή νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Ο Γκρέγκορι Μάικλ, ένας 56χρονος ιατρός στο Ιατρικό Κέντρο του Όρους Σινά στο Μαϊάμι της Φλόριντα, έκανε το εμβόλιο στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Δεκαέξι ημέρες αργότερα, πέθανε.

Μια γυναίκα είπε στο Facebook ότι ο σύζυγός της ήταν «πολύ υγιής» πριν εμβολιαστεί. Είπε ότι έγινε δεκτός σε μονάδα εντατικής θεραπείας με διάγνωση οξείας ιδιοπαθούς θρομβοκυτταροπενικής πορφύρας, μιας διαταραχής του αίματος, που προκλήθηκε από αντίδραση του εμβολίου. Τελικά πέθανε.

Η Pfizer δήλωσε σε πρακτορεία ειδήσεων ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν κάποια σχέση των θανάτων με το εμβόλιο.

«Η Pfizer και η BioNTech γνωρίζουν τον θάνατο ενός επαγγελματία υγείας 16 ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης BNT162b2, είναι μια εξαιρετικά ασυνήθιστη κλινική περίπτωση σοβαρής θρομβοπενίας, μια κατάσταση που μειώνει την ικανότητα του σώματος να πήζει το αίμα και να σταματά την εσωτερική αιμορραγία».

Ένας εκπρόσωπος της Pfizer είπε στους The Epoch Times μέσω email νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η εταιρεία «παρακολουθεί στενά όλες τις αναφορές μετά τον εμβολιασμό». Η Moderna δεν ανταποκρίθηκε σε αιτήματα για σχολιασμό σχετικά με τη συμμετοχή της στην παρακολούθηση σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών σε άτομα που λαμβάνουν το εμβόλιο.

Πηγή The Epoch Time – Αναζητήσεις

*** 29 στη Νορβηγία 10 στη Γερμανία 56 Αμερική (23 ακόμη σε Γηροκομείο- πιθανή απόκρυψη) 3.500 ανίκανοι απο παρενέργειες και δεκάδες παραλύσεις προσώπου στα επίσημα στοιχεια.Στα ανεπίσημα μπαίνουν δεκάδες -εκατοντάδες θάνατοι με αλλη αιτία..Και ολα αυτα με την1η δόση!!!



https://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες