Τα Σχέδια για την Ιερά Μονή Παναγίας Βράχου στη Νεμέα και το αρχονταρίκι ως αξιοθέατο της περιοχής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2021

Τα Σχέδια για την Ιερά Μονή Παναγίας Βράχου στη Νεμέα και το αρχονταρίκι ως αξιοθέατο της περιοχής



Στις 15/1/2021, στην Ιερά Μονή Παναγίας του Βράχου , παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διονύσιος, ο Πανοσιολογιώτατος ηγούμενος Θεόκλητος ,ο εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας ,κος Αλτανόπουλος Αθανάσιος, η κα Κόρκα Αθηνά, θεμ. αντιπεριφερειάρχης παιδείας και πολιτισμού, ο κος Βυτινιώτης Χαράλαμπος , θεμ. αντιπεριφερειάρχης υποδομών ,ο Δήμαρχος Νεμέας και εκπρόσωποι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορίνθου.

Διευθετήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία της Ιεράς Μονής και δεσμεύτηκαν αμφότεροι στην αποκατάσταση του αρχονταρικίου , με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του και την επανάχρησή του ως αξιοθέατο της περιοχής.

Ένα ζήτημα που αποτελούσε πρόβλημα για το χώρο για αρκετά χρόνια ,αρχίζει να βρίσκει τη λύση του και σύντομα θα έχει γίνει αποπεράτωσή του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες