Σ. Αναγνωστοπούλου: Σοβαρή απώλεια για τον κόσμο του κινηματογράφου, του πολιτισμού ο θάνατος του Δ. Εϊπίδη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2021

Σ. Αναγνωστοπούλου: Σοβαρή απώλεια για τον κόσμο του κινηματογράφου, του πολιτισμού ο θάνατος του Δ. Εϊπίδη


Σε ανακοίνωσή της για τον θάνατο του Δημήτρη Εϊπίδη, η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:

Ο Δημήτρης Εϊπίδης υπήρξε σημαντική μορφή της ελληνικής κινηματογραφίας και με το έργο του όχι μόνο ξεπέρασε τα σύνορα της ελληνικής κινηματογραφικής πραγματικότητας, αλλά και σφράγισε ανεξίτηλα το δικό μας Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. 

Έδωσε νέα πνοή στον θεσμό και ως Γενικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, από το 2010 έως το 2016 και ως εμπνευστής και ιδρυτής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, αλλά και νωρίτερα με την ίδρυση και την εισαγωγή του παράλληλου τμήματος των ’’Νέων Οριζόντων’’. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του , στους φίλους του, στους ανθρώπους του κινηματογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες