Άρης Μουσιώνης: «Στο όνομα της υγείας θα αρρωστήσουμε όλοι». - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2021

Άρης Μουσιώνης: «Στο όνομα της υγείας θα αρρωστήσουμε όλοι».


Για την πρόταση του Έλληνα Πρωθυπουργού περί πιστοποιητικού εμβολιασμού μίλησε μεταξύ άλλων στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο ορθοπεδικός/χειρουργός κ. Άρης Μουσιώνης.

«Ένα πιστοποιητικό πρέπει να είναι σε αντιστοιχία με την πραγματικότητα. Πιστοποιώ, βεβαιώνω ότι η κατάσταση της υγείας του ασθενούς ή του φερόμενου ως ασθενή είναι καλή. Όταν εγώ έχω ένα πιστοποιητικό αφότου εμβολιαστώ ότι έχω εμβολιαστεί, μέχρι να γίνει η δεύτερη δόση, μετά από 21 ημέρες, εγώ είμαι φορέας και μπορώ να μεταδώσω. Άρα, το πιστοποιητικό αυτό μου δίνει την ευκαιρία να μετακινηθώ, να έρθω σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, όντας φορέας. Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις», ανέφερε.

Για το ξέσπασμα της πανδημίας είπε ότι το μόνο που δεν κάναμε ήταν να στηρίξουμε την πρωτοβάθμια φροντίδα και περίθαλψη. «Δεν συμφέρει την αγορά ο κόσμος να μην αρρωσταίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Στο όνομα της υγείας, μας έχουν αρρωστήσει όλους» τόνισε ο κ. Μουσιώνης. «Όταν ο άλλος δεν έχει το δικαίωμα να πάει στη δουλειά του γιατί του έχουν κλείσει το μαγαζί, για ποια υγεία μιλάμε; Ο άνθρωπος αρρωσταίνει σε όλα τα επίπεδα.» ανέφερε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του εδώ:

https://focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες