ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ - ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ - ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ...


Όστις σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα, λέει ο θυμόσοφος λαός μας! 

Ποιος είμαι εγώ, που θα τολμήσω να το αμφισβητήσω;; Το μόνο, που θέλει να κάνει η ταπεινότητα μου είναι να επιχειρήσει να "δέσει" επιστημονικά", ως θετικός επιστημων, τούτο το απαύγασμα της λαϊκής σοφίας. 

Το λοιπόν, επειδή ο Ευκλείδιος, υλικός μας κόσμος, μέσα εις τον οποίον κατοικοεδρεύει η αφεντια μας, αποτελείται από στοιχειώδη σωματια κι επειδή όλοι μας περιβαλλομεθα από τα σωματίδια αυτά, (πρωτόνια, ηλεκτρόνια, μειονια, κλπ) κάτι το οποίο σημαίνει, ότι... κολυμπάμε μέσα σε έναν χυλό στοιχειωδών σωματιδίων εμπροσθιως, οπισθίως και...παραπλεύρως, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, οιαδήποτε πράξη μας, μας επιστέφεται αναλόγως και πολλαπλασιως! 

Οιαδήποτε δράση μας επιφέρει ανάλογη αντίδραση και μάλιστα κλιμακούμενη διότι πολύ απλά αντανακλάται από τον εν λόγω ενεργειακό χυλό και γυρίζει πίσω από όλες τις μεριές! Τουτέστιν, είμαστε μεν πανταχόθεν...ελεύθεροι αλλά και πανταχόθεν επιστρεπτεοι! Παρόλο, που κατά πως φαίνεται, ολιγιστοι θα λάβουν την...επιστρεπτεα προκαταβολή!

Οι Νεοταξιτες του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, μέσω της μαριονέτας τους, του γερο-Μπαιντεν, επιχειρούν να καθαιρεσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, πριν την λήξη της θητείας του στις 21 Ιανουαρίου, ούτως ώστε ο τελευταίος να μην μπορεί να ξαναθεσει υποψηφιότητα, ούτε μετά από τέσσερα χρόνια! Ωστόσο, η διαδικασία του impeachment και μάλιστα για κατηγορίες, οι οποίες ουδόλως βαραίνουν τον νυν Πρόεδρο τον ΗΠΑ (κατάχρηση εξουσίας και καταστρατήγηση του Αμερικανικού Συντάγματος) επέτρεψαν στον ίδιο τον Donald Trump να πράξει ακριβώς το ίδιο για το πρόσωπο του Joe Biden, για ΥΠΑΡΚΤΑ σκάνδαλα του κάλπικου νικητή των Αμερικανικών εκλογών! Χθες το πρωί, ο Donald Trump...απασφαλισε και απεχαρακτηρισε απόρρητα έγγραφα σχετικά με οικονομικές ατασθαλίες του παιδεραστή Biden, καθώς και για το Obama Gate! Λίαν συντόμως, φρονω, πώς ο Πρόεδρος θα προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία ΚΑΙ για την κατάργηση του Αμερικανικού Συντάγματος, μέσω της εκλογικής νοθείας, κατά την διάρκεια των εκλογών της τεταρτης Νοεμβρίου. Τι σημαίνει αυτό;; Πολύ απλά, ότι οι ανωτέρω κατηγορίες, που βαραίνουν τον Biden, θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ παραπομπή του σε ειδικό ανακριτή! Σύμφωνα με το impeachment ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ψηφίσουν τα δύο νομοθετικά και βουλευτικά σώματα των ΗΠΑ, ούτως ώστε να αποφανθούν, εάν θα υπάρξει ή όχι παραπομπή αλλά η διαδικασία γίνεται αυτεπάγγελτα με την κλήση ειδικού ανακριτή! Κατά συνέπεια, οψομεθα να δούμε...πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

Εάν βγάλουν από την μέση τον Donald Trump, τότε ο αμέσως επόμενος στόχος των Νεοταξιτων είναι ο Πρόεδρος Πούτιν. Ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά και έχει καταστρώσει από καιρό τα σχέδια του. Όλες οι πατριωτικές δυνάμεις ανά την υφήλιο θα επιθυμούσαν μια πιο ενεργή ή μια πιο δυναμική παρουσία της Ρωσίας, ως αντίβαρο, απέναντι στα διεφθαρμένα πολιτικά παπαγαλάκια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Απέναντι στις μαριονέτες των τραπεζιτών, ο Πούτιν τηρεί στάση αναμονής. Περιμένει και αυτός την κατάλληλη στιγμή για να απασφαλισει! Υπάρχει βεβαίως και η παράμετρος της μη αυτάρκειας του Ρωσικού κράτους. Η Ρωσία (σε αντίθεση με την Αμερική) ουδόλως αποτελεί αυτάρκης χώρα, συνεπώς έχει ανάγκη τις μπίζνες με τον Γερμανικό παράγοντα, ούτως ώστε να εξάγει το φυσικό της αέριο στην Ε.Ε. για να μπορεί να αγοράζει τρόφιμα και φάρμακα. Ευελπιστώ, λίαν συντόμως η Ρωσία να μην έχει ανάγκη κανέναν... κερατά, όπως δυστυχώς έχει η αφεντια μας, όταν εξαφανισαμε την εθνική μας παραγωγή εξ αιτίας των πολιτικών νάνων, που μας κυβέρνησαν και συνεχίζουν να μας κυβερνούν...

Οι λαοί ξυπνούν. Οι fake πανδημίες, οι fake δανεισμοί, οι υβριδικοί πόλεμοι και όλα τα ψευδεπίγραφα παγκόσμια γεγονότα, τα οποία σκηνοθετούνται από τους... θαυματοποιούς, (σήμερα, από τους τραπεζίτες-τοκογλυφους) όπως αναφέρει ο Πλάτων στον μύθο του σπηλαίου, έχουν κοντά ποδαρια! Ο κόσμος σιγα- σιγά σπάει τις αλυσίδες του και βγαίνει από το σπήλαιο! Οι πατριωτικές δυνάμεις, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ετοιμάζονται να δείξουν τα δόντια τους. Λεπέν και Σαλβινι προελαύνουν! Είναι θέμα χρόνου η ανατροπή των Νεοταξιτων, αυτών των ανθρωπίνων βρυκολάκων, οι οποίοι απεχθάνονται τον...νατιβισμο, τουτέστιν την εθνολογική και πολιτισμική συνέχεια των λαών με σκοπό να τους μεταλλαξουν σε έναν ομογενοποιημένο ανθρώπινο κιμά! Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει έτη κι έτη! Εσύ με ποιους είσαι;;

Τα σέβη μου.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες