Το Θανατικό και οι παρενέργειες απο τους εμβολιασμούς συνεχιζεται…Video απο νέο θύμα!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021

Το Θανατικό και οι παρενέργειες απο τους εμβολιασμούς συνεχιζεται…Video απο νέο θύμα!!


Πειραματόζωα έγιναν οι πολίτες στο κόσμο με τα εμβόλια που οι Κυβερνήσεις επιβάλλουν. Το σχέδιο Εξόντωσης και ελέγχου αποκαλύπτεται και μαζι με αυτο οι παρενέργειες και οι Θάνατοι… Είμαστε στην αρχη στην πρώτη δόση..Φανταστείται τι θα ακολουθήσει στη δεύτερη δόση και ολα τα επόμενα εμβόλια…Τι θα γίνει μετα από ενα η δυο χρόνια…

Έχουμε ήδη επίσημα 34 θανάτους 3.500 ανίκανους απο παρενέργειες και δεκάδες με παραλύσεις προσώπου..Το πρόγραμμα Εξόντωσης θα ολοκληρωθεί οταν φθάσουν σε μεγάλο αριθμό εμβολιασμένων.. Διότι είναι αστείο να πιστεύεις οτι ολοι θέλουν να σε σώσουν με μια Πανδημια οργανωμένη στημένη και προαναγγελθείσα σε εκδόσεις βιβλίων σε video και συναντήσεις των οπαδών ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού.

Δείτε ακόμη μια περίπτωση παρενέργειας με τρέμουλο που ανέβασε η κόρη της παθούσας στην περιοχή Lake Charles της Louisiana.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες