Δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος μεγαλύτερους απατεώνες. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2021

Δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος μεγαλύτερους απατεώνες.



”Βόμβες” αντιβιοτικά – “φίμωτρο” οι μάσκες» -ΗΧΗΤΙΚΟ

Γιώργος Καρυστινος:

Στο θέμα των αντιβιοτικών που θα μπορύσαν να χορηγηθούν σε ευπαθείς ομάδες από τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Έλληνας καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Ο κ. Καρυστινός χαρακτήρισε ως εγκληματική ενέργεια την οδηγία που δόθηκε σε ευάλωτες ομάδες να πάνε στο σπιτι τους και να περμένουν μετα τα πρώτα συμπτωματα που παρρουσίσαν.

Αναφερόμενος στις μάσκες τις χαρακτήρισε “φίμωτρα” ενώ για τις παρενέργειες του εμβολίου επισήμανε ότι αυτες που εμφανίζονται τώρα είναι οι βραχυπρόθεσμες ενώ τυχόν μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες παρενέργειες δεν τις γνωρίζουμε ακομα γιατί θα φανούν αργότερα.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο ηχητικό που ακολουθει:

Δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος μεγαλύτερους απατεώνες.

Πάντα μας αρέσουν οι διαφορετικές απόψεις που κρύβουν εκπλήξεις όπως αυτή με τον Πάνο Σκαρλάτο και την υπερ-ανάλυση το τι εστί κορωνοιός….ώσπου ζήτησε να παρέμβει ο πνευμονολόγος κ.Τσελεπής και τότε έγινε το έλα να δεις. Όταν η επιστημονική κοινότητα είναι σε διχασμό, σκεφτείτε τον κόσμο που εκούει και βλέπει το τι γίνεται με την περιβόητη «πανδημία»…Ακούστε και θα καταλάβετε!

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες