Η μοναδική χώρα του κόσμου που απορρίπτει τα εμβόλια ως επικίνδυνα (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2021

Η μοναδική χώρα του κόσμου που απορρίπτει τα εμβόλια ως επικίνδυνα (vid)


Bρίσκεται στην ανατολική όχθη της αφρικανικής ηπείρου, πάνω από τη Μοζαμβίκη και κάτω από την Κένυα.

Διαθέτει σύμφωνα με τους επισκέπτες της, μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και εξωτικές παραλίες της Αφρικής.

Έχει την τύχη να βρέχεται από τον Ινδικό Ωκεανό και πραγματικά τα νερά της είναι εντυπωσιακά. Γι΄αυτό κιόλας αποτελεί έναν από τους πιο συχνούς προορισμούς για τουρίστες της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Ο λόγος φυσικά για την Τανζανία.

Ο πρόεδρος της Τανζανίας, ο Τζον Μαγκουφούλι, παραδίδει στη διεθνή κοινότητα, στοιχεία σχετικά με τον κορωνοϊό, που θεωρούνται ελλιπή και ψευδή.

Είναι χαρακτηριστικό, πως για την Τανζανία δεν υπάρχει ανανέωση σε κρούσματα από τον περασμένο Μάιο. Ακόμα και για χώρες με αμφιλεγόμενη πολιτική κατάσταση, γίνεται μια τυπική αναφορά. Στην Τανζανία δεν υπάρχουν θάνατοι από κορωνοϊό, στην αιτία αναφέρεται συνήθως πνευμονία.

Η εντολή του Μαγκουφούλι είναι σαφής και ως προς το εμβόλιο. Προειδοποίησε τους τοπικούς αξιωματούχους να μην αποκτήσουν εμβόλια λέγοντας ότι αυτά θα μπορούσαν να βλάψουν τους ανθρώπους.

Την ίδια ώρα, μέσω της υπουργού Υγείας, Ντόροθι Γκουατζίμα, έχει γίνει σαφές πως δεν θα επιτραπεί κανένας εμβολιασμός στη χώρα και γι΄αυτό δεν έχει εκπονηθεί κανένα σχέδιο, ούτε έχει συμμετάσχει η Τανζανία σε κάποια συζήτηση αφρικανικών ενώσεων με τις εταιρείες για χορήγηση.

Μάλιστα, η Γκουατζίμα εμφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες σε τηλεοπτική μετάδοση και εξήγησε πως κανένα εμβόλιο δεν απομακρύνει τον κορωνοϊό γιατί η Τανζανία είναι covid free.

Μάλιστα έφτιαξε κι ένα smoothie, ρίχνοντας σε ένα μπλέντερ τζίντζερ, λεμόνια και πιπέρι και υποστήριξε πως αυτό προλαμβάνει, ώστε να μην κολλήσει κανείς covid.


Ο Μαγκουφούλι προτρέπει τον κόσμο να ακολουθήσει μεθόδους παραδοσιακής ιατρικής, σύμφωνα με την τανζανιανή κουλτούρα.

«Αν ο λευκός άνθρωπος μπορούσε να έρθει με εμβόλια εδώ, τότε θα έπρεπε ήδη να έχει βρει εμβόλιο για το Aids ως σήμερα» ανέφερε ο Μαγκουφούλι.

με πληροφορίες Financial Times/ menshouse/ photo video screenshot



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες