Παρέμβαση Μάρκου-Αναγνωστοπούλου για τους καλλιεργητές της Δυτικής Αχαΐας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021

Παρέμβαση Μάρκου-Αναγνωστοπούλου για τους καλλιεργητές της Δυτικής Αχαΐας


Κοινοβουλευτική αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης καταθέτουν οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου σχετικά με την επιστολή του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας μέσω της οποίας ζητά να αρθούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα ώστε να ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα οι απαραίτητες διαδικασίες για να λάβουν οι δικαιούχοι καλλιεργητές των επίσπορων καλλιεργειών Δυτικής Αχαΐας τις αποζημιώσεις τους.

Οι δικαιούχοι καλλιεργητές έχουν υποβάλει τις σχετικές τους δηλώσεις, εν τούτοις η σχετική πύλη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έχει τεθεί σε λειτουργία μέχρι σήμερα, επειδή ο ΕΛΓΑ δεν έχει αποστείλει τα σχετικά στοιχεία στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Ως εκ τούτου, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ένας σημαντικός αριθμός καλλιεργητών να αποκλειστεί από τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, όχι με δική τους υπαιτιότητα, αλλά λόγω γραφειοκρατικών αρρυθμιών και αγκυλώσεων τις διοίκησης.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η κυβέρνηση οφείλουν να στηρίξουν τους καλλιεργητές που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες