Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας για την επίσκεψη Κώστα Αρβανίτη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 16, 2021

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας για την επίσκεψη Κώστα Αρβανίτη


Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας πρωτοστατεί στον αγώνα κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου Μητσοτάκη


Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας πιστή στο καθήκον της απέναντι στην κοινωνία, πρωτοστατεί στη μάχη κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με σειρά Δράσεων.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης διαδικτυακής εκδήλωσης που οργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κορινθίας το Σάββατο 8 Μαΐου με την τομεάρχη Εργασίας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, όπου υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και για τις ευρωπαϊκές πολιτικές στα ευρωπαϊκά θέματα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου επίσκεψη του ευρωβουλευτή στο νομό μας.


Ο Κώστας Αρβανίτης αρχικά βρέθηκε στο Λουτράκι, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κορινθίας Γιώργο Ψυχογιό, τον συντονιστή της ΝΕ Κορινθίας, καθώς και στελέχη της ΝΕ και της τοπικής ΟΜ Λουτρακίου. Πραγματοποίησε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου με τον πρόεδρο Κώστα Λογοθέτη, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.




Στη συνέχεια μετέβη στην Κόρινθο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με τον πρόεδρο Κώστα Κατεμή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και με εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.


Η επίσκεψη του Κώστα Αρβανίτη ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα στη Νεμέα όπου ο ευρωβουλευτής συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γ. Ψυχογιό και στελέχη της ΝΕ, ΟΜ Νεμέας και Κορίνθου, πραγματοποίησε επίσκεψη σε δημόσιους χώρους, συνομίλησε με πολίτες και πραγματοποίησε σύσκεψη και με τα μέλη του κόμματος.

Η ΝΕ Κορινθίας θα συνεχίσει αδιάκοπα τον αγώνα της για την ενημέρωση των εργαζόμενων-πολιτών για τον αντεργατικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου της κυβέρνησης της ΝΔ που αποτελεί απειλή για το μέλλον της εργασίας και την κοινωνία.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες