Μανωλόπουλος: Τα εμβόλια είναι ενα πείραμα για ολους!!!…Κατάμουτρα σας το λένε (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 16, 2021

Μανωλόπουλος: Τα εμβόλια είναι ενα πείραμα για ολους!!!…Κατάμουτρα σας το λένε (Video)


Ο Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, αναφερόμενος πρόσφατα στα εμβόλια, μιλώντας στο ΜEGA ρωτήθηκε:«Αν κολλήσεις κορωνοϊό στην πρώτη εβδομάδα ή στο πρώτο δεκαήμερο-δεκαπενθήμερο (μετά το εμβόλιο), πριν δηλαδή έχεις τα πρώτα δείγματα ανοσίας αυτό μπορεί να βοηθήσει τον (Τεχνητό) ιό να μεταλλαχθεί γιατί επειδή είναι μέσα σου και ψάχνει τρόπο να επιβιώσει απέναντι στα αντισώματα, του δίνεις μια διέξοδο προς την μετάλλαξη.Ισχύει αυτό;;;».

Ο Καθηγητής απάντησε οτι:«Ίσως σε ελάχιστο βαθμό να ισχύει αυτό.Κάθε φορά που ο ιός μπαίνει σε έναν οργανισμό προσπαθεί να μεταλλαχθεί, γιατί αντιμετωπίζει την φυσική άμυνα του οργανισμού. Είναι λοιπόν ένα τεράστιο πείραμα, γίνεται σε όλους τους ανθρώπους».

Ο Καθηγητής επιβεβαίωσε οτι οι άνθρωποι ειναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!! Ειναι πείραμα που γίνεται σε ολους οσους τρέχουν να εμβολιαστούν!!!! Οι Φαρμακευτικές εταιρείες εχουν υπογράψει με την Κυβέρνηση να μην έχουν ποινικές-Αστικές ευθύνες για ΘΑΝΑΤΟΥΣ και οποιαδήποτε παρενέργεια-ες διοτι τα “δηλητήρια” τους που χώνουν στα σώματα των εμβολιασμένων είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ!!!! εως το 2023!!!!

Οι 10.000 Θάνατοι και οι 360.000 παρενέργειες με ανικανότητα κλπ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων δεν προβληματίζουν οσους τρέχουν για τρύπημα!!! Και αυτές δεν είναι ολες αλλά ενα μέρος των θανάτων και παρενεργειών….διότι αποκρύπτεται η συνολική πραγματικότητα..ΤΡΕΞΤΕ λοιπόν για μια εξασφαλισμένη θέση στα Καζάνια του Ουρανού….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες