Νεα τραγωδία …18χρονη νεκρη μετα τον εμβολιασμό της με astrazeneca…Μητσοτάκη με ποσα παιδιά νεκρά θα είσαι ικανοποιημένος? - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021

Νεα τραγωδία …18χρονη νεκρη μετα τον εμβολιασμό της με astrazeneca…Μητσοτάκη με ποσα παιδιά νεκρά θα είσαι ικανοποιημένος?


Αλλη μια τραγωδία…με 18χρονη …Τωρα που τα πειράματα των ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ γίνονται στις μικρότερες ηλικίες ζουμε δράματα..Προ-χθες ηταν ο 32χρονος στυλίστας χθες η 18χρονη…Μεσα στα κουτιά των εμβολίων υπάρχουν μπουκαλάκια με ισχυρές δόσεις. Οι φαρμακοβιομηχανίες παίζουν ΡΟΥΛΕΤΑ…για τα πειράματα τους…Θα μειώσουν τον πληθυσμό σιγα σιγα με τις δόσεις των εμβολίων …

Μητσοτάκη στους πόσους θανάτους παιδιών θα τα σταματήσεις ? Με πόσα παιδιά της Χωρας να φυγουν θα εισαι ικανοποιημένος εσυ και ολο το Πολιτικό σκουπιδαριό?? Ολη αυτη η ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ θα δρα ανεξέλεκτα και μεχρι πότε???

13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες απο τα εμβόλια εως 05/06/21 στην Βαση Δεδομένων της Ε.Ε δεν λένε τίποτα σε κανεναν?

Το θανατικό που τρεχει στη Χωρα μας δεν σας λέει τιποτα..Σε ποιο αριθμό θα τα θεωρήσετε επικίνδυνα?

Η 18χρονη γιατι εγινε πειραματόζωο? Για να ελευθερωθεί Κυριάκο? Για να μπορεί να ταξιδέψει? Γιατι πίστεψε στο ΨΕΜΑ της Ιατροπολιτικής Χούντας που εκβιάζει με την εργασία την μετακίνηση και ολες τις απειλές??


Εχει γεμίσει το διαδίκτυο ΚΡΙΜΑ ,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ κλπ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες