Τραγωδία στο Λουτράκι: Νεκρός ο 19χρονος οδηγός της μηχανής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2021

Τραγωδία στο Λουτράκι: Νεκρός ο 19χρονος οδηγός της μηχανής


Τραγωδία το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου στην περιοχή του Λουτρακίου, μετά από σφοδρή σύγκρουση ΙΧ και μηχανής...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν το ΙΧ που είχε κατεύθυνση προς Λουτράκι επιχείρησε να κάνει αναστροφή και να κατευθυνθεί ξανά προς Ισθμό και συγκρούστηκε με τη μηχανή που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν και οι δύο αναβάτες της μηχανής να εκσφενδονιστούν αρκετά μέτρα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ο 19χρονος οδηγός της μηχανής, ενώ το δεύτερο άτομο που επέβαινε στη μηχανή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου με θλάση στον πνεύμονα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες