41χρονος έπεσε σε κώμα από Σπερχειάδα Φθιώτιδας μετά από τον εμβολιασμό με pfizer και σε 24ωρες απεβίωσε!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 26, 2021

41χρονος έπεσε σε κώμα από Σπερχειάδα Φθιώτιδας μετά από τον εμβολιασμό με pfizer και σε 24ωρες απεβίωσε!!!


Ποτε θα καθίσουν στο σκαμνί για τις ζωες που χάνονται Καθημερινά?

Αλλος ενας συνάθρωπος μας ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ…με τα πειραματικά τους σκευάσματα ελέγχου και μείωσης πληθυσμού..Λίγες ωρες μετα το τρύπημα με σκεύασμα του Μπουρλά!! Πότε θα καθίσουν στο σκαμνί για τις ζωές που χάνονται Καθημερινά?

Το νεο Θάνατο ανέβασε το Μακελειό.Το Δημοσίευμα:

Ο Κατσικάκης Αντώνιος, 41 ετών από Σπερχειάδα Φθιώτιδος, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, Νέος άνθρωπος που έχαιρε άκρας υγείας, εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου pfizer. Σε ελάχιστες ώρες έπεσε σε κώμα. Μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Παρουσίασε την επόμενη μέρα νεφρική ανεπάρκεια. Απεβίωσε.Η γνωμάτευση που έδωσε το νοσοκομείο στους οικείους του ήταν ότι ο θάνατος προήλθε από…… ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΊΑ !!!!!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ !
Υπάρχει έστω ένας γιατρός στη χώρα να επιβεβαιώσει ότι η θερμοπληξία προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια ;
Και όλα αυτά βέβαια λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της pfizer.

Θα λογοδοτήσουν πότε αυτοί οι γιατροί, που έδωσαν τον όρκο του Ιπποκράτη, στη Δικαιοσύνη ;
Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΘΊΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΊ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΈΣ ΠΟΥ ΧΆΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες