Παντελής Λημναίος : Έκανε 4 δημοσιογράφους να τρελαθούν και να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν (Βίντεο) – Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία ντροπή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021

Παντελής Λημναίος : Έκανε 4 δημοσιογράφους να τρελαθούν και να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν (Βίντεο) – Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία ντροπή


Εργαζόμενος του ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείου Παντελής Λημναίος βγήκε στην πρωινή εκπομπή του mega και είχε να αντιμετωπίσει 4 δημοσιογράφους που μάλλον μπέρδεψαν τον ρόλο τους και λειτουργήσαν περισσότερο ως δικαστές, ως κυβερνητικοί εκπρόσωποι και ως επιστήμονες παρά ως δημοσιογράφοι.

Μετά από την ερώτηση του δημοσιογράφου: “Tι είναι αυτό που σας φοβίσει και δεν κάνετε το εμβόλιο”. ήρθε η κατηφόρα για τους δημοσιογράφους που πραγματικά δεν ήξεραν που να κρυφτούν.

Ο κύριος Λημναίος ανάγκασε τον δημοσιογράφο Θανάση Φουσικίδη του mega να πεί ψέματα και να πέσει σε ανακρίβειες λέγοντας ότι δεν έχει αποδειχθεί πως οι εανεμβολίαστοι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το ιό εξ ίσου.

Στην συνέχεια όταν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν την πατάτα που πέταξε ο κύριος Θανάση Φουσικίδης άρχισαν να προσπαθούν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις αλλά σε όλες τους απάντησε αποστομωτικά με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να χάνουν την ψυχραιμία τους.

Μέχρι που ο κύριος Φουσικίδης φέρνει ένα παράδειγμα στον κύριο Λημναίο για ασθενής σε κόμμα που και πάλι λαμβάνει μία αποστομωτική απάντηση. Να θυμίσουμε όμως εμείς από την θέση μας στον κύριο Φουσικίδη ότι ο Ελληνικός λαός δεν είναι σε κόμμα.

Μόλις οι δημοσιογράφοι βλέπουν ότι χάνουν τον έλεγχο αναλαμβάνει ο έμπειρος Γιάννη Στρατάκης και αρχίζει σε πανικό να προσπαθεί να προσάψει ταμπέλες στον κύριο Παντελή Λημναίο με φωνές και ένταση. Εκεί ο κεντρικός παρουσιαστή σε ρόλο δικαστή δίνει δίκαιο στον Στρατάκη έχοντας αντιληφθεί πλήρως ότι χάνουν το επικοινωνιακό παιχνίδι με αποτέλεσμα ο κύριος Λημναίος να συνεχίζει τις αποστομωτικές του απαντήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες