Στις πληγείσες περιοχές από τον καύσωνα ο Χρίστος Δήμας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 05, 2021

Στις πληγείσες περιοχές από τον καύσωνα ο Χρίστος Δήμας


Σε χωριά του Νομού Κορινθίας που επλήγησαν από τον καύσωνα και δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή πραγματοποίησε επίσκεψη ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος των ζημιών.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δήμας μετέβη στην Δάφνη και το Κούτσι στον Δήμο Νεμέας με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Φρούσιο, την Στιμάγκα στον Δήμο Βέλου-Βόχας με τον Δήμαρχο κ. Αννίβα Παπακυριάκο, , το Λαλιώτη στον Δήμο Σικυωνίων και την Πελλήνη στον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με τον Δήμαρχο κ. Βλάση Τσιώτο.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του τόνισε:

«Ο καύσωνας δυστυχώς χτύπησε σχεδόν όλο τον νομό Κορινθίας και δημιούργησε πολύ μεγάλες ζημίες στην αγροτική παραγωγή. Ειδικότερα, λίγο πριν τον τρύγο, αφού είχε ολοκληρωθεί το κόστος καλλιέργειας και φυσικά με πολύ προσωπικό κόπο οι παραγωγοί βλέπουν τον παρατεταμένο ακραίο καύσωνα να τους καταστρέφει την παραγωγή.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες