Δεν ξυπνούν απο τις παρενέργειες και το θανατικό…ουτε στις ηλικίες απο 12 και ανω (3 Φωτό) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2021

Δεν ξυπνούν απο τις παρενέργειες και το θανατικό…ουτε στις ηλικίες απο 12 και ανω (3 Φωτό)


Οι πρώτες παρενέργειες και θάνατοι (ΔΥΟ μεχρι στιγμης Nεκρός 15χρονος μαθητής μετα τον εμβολιασμό του!!! και 22χρονη εφυγε μετα τον εμβολιασμό της!!! ) στα νεα παιδια πολλαπλασιάζονται καθημερνά απο το ξεκίνημα των εμβολιασμών σε αυτες τις ηλικίες…Οταν αρχισαν να μπολιάζονται παιδιά απο 12 ετων και ανω δεν προλάβαιναν να βλέπουν περικαρδίτιδες αναφέρει η Μοριακή Βιολόγος κ.Καψάλη !!!

Παντού στο διαδίκτυο ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και ΘΑΝΑΤΙΛΑ.. Γονεις ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ την Νεα Γενια.. με δοκιμαστικά σκευάσματα ….Ειναι Εμβόλια η Βιολογικά οπλα??? Οι Γονείς δεν το ψάχνουν αρκει να εχουν προσωρινές ελευθερίες μετακίνησης και εργασία!!

Δεν καταλαβαίνουν οτι ΖΟΥΜΕ Παγκόσμιο Πόλεμο με Βιολογικά Οπλα ..κατι που μας το ειχαν προαναγγείλει προ δεκαετίας με Δημοσιεύματα!!!

Διαβαζουμε ΑΘΗΝΑ Ιπποκράτειο στα ΕΚΤΑΚΤΑ σε πεντε λεπτα τρεις ανήλικοι ο ενας με καροτσάκι γιατι ειχε παραλύσει και οι αλλοι δυο με αρρυθμίες και μουσδιάσματα!!

ΧΑΝΙΑ ..Γεμάτη η ΜΕΘ με νεους απο 19 εως 23 ετων απο παρενέργειες των σκευασμάτων!!!

Σε Κρίσιμη κατάσταση 14χρονος Μαθητής με εγκεφαλική αιμορραγία !!!


ΧΕΡΙ ΜΩΡΟΥ παραμορφωμένο μετα την γέννηση του!!!! Σε ανάρτηση του alexandros andrulakakis

Mαθητης ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ…Φοιτήτρια επεσε σε λήθαργο!! Θρομβώσεις στα πόδια ενας ΧΑΜΟΣ!!! Και βεβαι ΠΟΛΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ!!! Τα δηθεν εμβόλια δημιουργούν Θρομβώσεις και φλεγμονές στη Καρδιά και πέφτουν σαν Κοτόπουλα!!! Το είδαμε σε μαρκετ στη Καλαμάτα με νεαρό και στη Θεσσαλονίκη με εργαζόμενη που έπαθε κριση επιληψίας!! Πολλα δεν θα τα μαθουμε…

Το χειρότερο ειναι οτι οσοι εμβολιάζονται τους χώνουν μεσα ολο το ΚΟΚΤΕΙΛ ΘΑΝΑΤΟΥ…Αλλος νωρίς αλλος αργα θα την πληρώσει..Με παρενέργειες και τον πρόωρο θάνατο!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες