Σκάνε στο δρόμο…Νοσοκομεία νοικιάζουν νοσηλευτές & Στρατιώτες εκβιάζονται για το μπόλι!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2021

Σκάνε στο δρόμο…Νοσοκομεία νοικιάζουν νοσηλευτές & Στρατιώτες εκβιάζονται για το μπόλι!!

Διέλυσαν το σύστημα Υγείας με τις αναστολές και Νοσοκομεία οπως της Καβάλας νοικιάζει νοσηλευτές και τραυματιοφορείς απο Ιδιωτικές Κλινικές για να βγάλουν τις βάρδιες ..Τα ιδια σκέφτονται και αλλα Νοσοκομεία ..

Οι εμβολιασμένοι ΣΚΑΝΕ στο δρόμο ..Στα  πιο πρόσφατα ειχαμε εναν που επεσε μεσα σε Μαρκετ στην  Ραφήνα και εναν Αρχιλοχία που εσκασε στο δρόμο ενω εκανε ποδήλατο..Ο Αρχιλοχίας ΞΕΨΥΧΗΣΕ ..Ηταν 42 ετων και πατερας δυο παιδιών..

Τελικα ζουμε επιχείρηση Γενοκτονίας και οχι ελευθερίας..Τρεις μαθητές νεκροι μετα τον εμβολιασμο τους και μια 15χρονη σε κώμα…

Καταγγελία Νεοσύλλεκτων στρατιωτών απο τη ΚΩ  αναφέρει οτι δεν τους αφηνουν να βγουν εξω και τους εχουν  οι Αξιωματικοί εσώκλειστους αν δεν κανουν εμβόλιο!!!

Η Κυβέρνηση Μαριονέτα της Νεας Ταξης εδωσε εντολές ΦΙΜΩΣΗΣ και να κυνηγηθούν οσοι γράφουν την αλήθεια…Η “αλήθεια” για την Κυβέρνηση είναι η δικη της ..Οι αλλες απόψεις ακομη και Γιατρων  για τον Μητσοτάκη απαγορεύονται δια ροπάλου..Η Χουντα απλώνεται παντου..Αυτοι που στρέφονται κατα της Δημόσιας Υγειας ειναι η ιδια η Κυβέρνηση και οι βραχίονες που δέχθηκαν να υποταχθούν..

Και οι Ξαφνικοί Θάνατοι ειναι σε αύξηση με  μπολιασμένους…Επιδημία Ξαφνικών Θανάτων..Δειτε Φωτο απο την “επιδημία” Ξαφνιδίτιδας σήμερα…

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες