Γαλλία: Καταργείται η μάσκα στο Δημοτικό Σχολείο ”είναι πολύ επώδυνη για τα μικρά παιδιά”!!


Καταργείται η μάσκα στο Δημοτικό στη Γαλλία την ώρα που στην Ελλάδα είναι το ιερό φετίχ!! Την ανακοίνωση έκανε ο Gabriel Attal, ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης σήμερα κατά την έξοδό του από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Το μέτρο κατάργησης της υποχρεωτικής μάσκας στο Δημοτικό Σχολείο θα ισχύσει από 4 Οκτώβρη. Διευκρίνισε πως θα εφαρμόζεται στις διοικητικές περιφέρειες όπου το ποσοστό κρουσμάτων θα είναι κατώτερο από 50 ανά 100 000 κατοίκους. Σημαντικό για τους υπέρμαχους του ιερού φετίχ είναι ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως « το να φέρουν μάσκα κυρίως τα πολύ μικρά παιδιά απέχει πολύ από το αν είναι ανώδυνο ». rfi. 22/9/21

dimpenews.com

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη