Με γιούχα και φωνάζοντας «παραιτήσου» υποδέχθηκαν στο ΕΚΑΒ Πυλαίας τον Θ.Πλεύρη (Videos) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2021

Με γιούχα και φωνάζοντας «παραιτήσου» υποδέχθηκαν στο ΕΚΑΒ Πυλαίας τον Θ.Πλεύρη (Videos)


Με συνθήματα, αποδοκιμασίες και φωνάζοντας «παραιτήσου», υγειονομικοί που διαμαρτύρονταν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και κατά των αναστολών εργασίας των ανεμβολίαστων, «υποδέχθηκαν» τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη έξω από τα γραφεία διοίκησης του ΕΚΑΒ στην Πυλαία.

Ισχυρή ήταν η παρουσία της Αστυνομίας, ενώ μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των υγειονομικών, έγινε μια σύντομη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα αρθεί το μέτρο των αναστολών και τους είπε ότι δεν θα επεκταθεί η υποχρεωτικότητα.

Μαζί με τον κ. Πλεύρη στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, για συναντήσεις με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων, αλλά και με τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την άνοδο των κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα.



ΠΗΓΗ : newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες