Dr Dr. Ryan Cole τινάζει την δηθεν προστασία απο τα σκευάσματα με εργαστηριακούς ελέγχους!(Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2021

Dr Dr. Ryan Cole τινάζει την δηθεν προστασία απο τα σκευάσματα με εργαστηριακούς ελέγχους!(Video)


Ο Dr. Ryan Cole τιναζει τα εμβόλια στον αέρα..Τι προκαλούν με αποδείξεις απο εργαστηριακούς ελέγχους..

Διαβάστε μερικά απο αυτα που αναφέρει στο video και δειτε το!!!

Στον HIV, χάνετε τα βοηθητικά Τ-λεμφοκύτταρά σας, τα CD4 Τ-λεμφοκύτταρά σας. Σ’ αυτόν τον ιό, μετά το εμβόλιο, αυτό που βλέπουμε είναι μια πτώση των κυτταροτοξικών Τ-λεμφοκυττάρων σας, των CD8 Τ-λεμφοκυττάρων σας.


Και τι κάνουν τα κύτταρα CD8?? Διατηρούν όλους τους άλλους ιούς υπό έλεγχο. Τι βλέπω στο εργαστήριο; Βλέπω μια αύξηση των ιών της οικογένειας του έρπητα, βλέπω έρπη, βλέπω έρπητα ζωστήρα, βλέπω λοιμώδη μονοπυρήνωση, βλέπω μια τεράστια αύξηση στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) στις βιοψίες του τραχήλου της μήτρας στα τεστ παπ στις γυναίκες….


Επιπροσθέτως, υπάρχει ένα μικρό λοιμώδες εξόγκωμα που κολλάνε τα παιδιά το οποίο ονομάζεται μολυσματική τέρμινθος. Τι χρειάζεστε για να το έχετε αυτό υπό έλεγχο; Χρειάζεστε CD8 κυτταροτοξικά Τ-λεμφοκύτταρα….

Τώρα το πιο ανησυχητικό απ’ όλα είναι ότι υπάρχει ένα μοτίβο αυτών των τύπων των κυττάρων του ανοσοποιητικού στο σώμα που διατηρεί τον καρκίνο υπό έλεγχο.

Λοιπόν από την 1η Ιανουαρίου στο εργαστήριο έχω δει 20 φορές αύξηση των καρκίνων του ενδομητρίου σε σχέση μ’ αυτό που βλέπω σε ετήσια βάση. 20 φορές αύξηση!!!!!

Θεέ μου, δεν έχω ξαναδεί τόσους πολλούς καρκίνους του ενδομητρίου ποτέ πριν!!!!! Βλέπω διηθητικά μελανώματα σε νεότερους ασθενείς!!!!!!

Κανονικά τα εντοπίζουμε νωρίς και είναι λεπτά (επιφανειακά) μελανώματα. Βλέπω τα παχιά μελανώματα (σε βαθύτερα στρώματα) να εκτοξεύονται τον τελευταίο μήνα ή δύο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες