Στον οδοντίατρο με rapid test και οι εμβολιασμένοι; // Στα κάγκελα οι οδοντίατροι – Ηχητικό Focus FM - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2021

Στον οδοντίατρο με rapid test και οι εμβολιασμένοι; // Στα κάγκελα οι οδοντίατροι – Ηχητικό Focus FM


Στα «κάγκελα» οι οδοντίατροι σχετικά με τα νέα μέτρα που καλούνται να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους καθώς έγινε γνωστό ότι από σήμερα οι εμβολιασμένοι θα επισκέπτονται τον οδοντίατρο τους με αρνητικό rapid test ενώ οι ανεμβολίαστοι με αρνητικό μοριακό.

Για διάχυτη αγανάκτηση στον κλάδο του έκανε λόγο, μιλώντας στον Focus FM ο οδοντίατρος μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής Βασίλης Σταθόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ανησυχία ότι το έξτρα κόστος για τον ασθενή θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τη θεραπεία του.

«Τα οδοντιατρεία μας έχουν γίνει φρούρια, γνωρίζουμε και αποδείξαμε πώς μπορούμε να προστατεύουμε και τον ασθενή και τον εαυτό μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθόπουλος τονίζοντας ότι «Το κόστος θα είναι μεγάλο, θα είναι δυσβάσταχτο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες