Φαρ Ουέστ το Πέραμα: Καταδιώξη με πυροβολισμός και νεκρό- 6 αστυνομικοί τραυματίες (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2021

Φαρ Ουέστ το Πέραμα: Καταδιώξη με πυροβολισμός και νεκρό- 6 αστυνομικοί τραυματίες (vid)


Ένας νεκρός και επτά τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής καταδίωξης που έλαβε χώρα τα ξημερώματα.

Αιματηρή καταδίωξη έλαβε χώρα τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλοι επτά: έξι αστυνομικοί και ένας εκ των υπόπτων.

Στελέχη της ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Θηβών, εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο κι έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός όμως επιτάχυνε το όχημα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη που συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα, όπως μεταφέρει η ΕΡΤ.


Ο οδηγός του οχήματος, επιχειρώντας να διαφύγει, έπεσε πάνω σε μηχανές της ΔΙΑΣ αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο, τα οποία υπέστησαν υλικές ζημιές, ενώ έχουν και σημάδια από σφαίρες.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του ύποπτου οχήματος. Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά στο χέρι ένας από τους επιβαίνοντες, ενώ ο τρίτος διέφυγε στην περιοχή.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, έξι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δεν έχει γίνει γνωστή η κατάστασή τους.

Γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου ατόμου.

photo vid screenshot


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες