Απίστευτο : Συνέλαβαν τους αστυνομικούς που καταδίωξαν τους Ρομά στο Πέραμα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2021

Απίστευτο : Συνέλαβαν τους αστυνομικούς που καταδίωξαν τους Ρομά στο Πέραμα


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2021, καθώς συνελήφθησαν υπαστυνόμος και έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Ρομά, ο οποίος οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους προκειμένου να διαπιστωθεί αν η χρήση βίας ήταν υπέρμετρη από την απαιτούμενη για την ακινητοποίηση των δραστών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Κομβικό στοιχείο στην έρευνα είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό έχουν πυροβολήσει κατά του δράστη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να έχουν σημειωθεί περισσότεροι από 30 πυροβολισμοί.

Να σημειώσουμε εδώ ότι από το αιματηρό επεισόδιο τραυματίστηκαν και έξι αστυνομικοί, οι οποίοι νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ : pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες