Ο Θ. Βασιλακόπουλος τραγουδά φαλτσάροντας πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 03, 2021

Ο Θ. Βασιλακόπουλος τραγουδά φαλτσάροντας πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια


Παγκόσμια αποκλειστικότητα! Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τραγουδά φαλτσάροντας πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια. 

Ήταν η εποχή που έβγαινε στην Αννίτα για να βρει γυναίκα να παντρευτεί...



2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ...... ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ , ΕΧΕΙ Δ ΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ !!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ....ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΦΟΡΆΕΙ Ο ΆΛΛΟΣ ......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ρε φιλε η δουλεια των δημοσιογραφων ΑΥΤΗ ακριβως ειναι! Να καθονται να προβαλουν τις ηλιθιοτητες αυτων των ατομων και να εξυπηρετων συμφεροντα αλλονων! Δε θελει και πολλλη σοφια το πραγμα! Υπαρχει μονο μια "θεωρια συνομωσιας" που κανενας δε μπορει να καταρριψει! Ολα σε αυτη τη ζωη για τη κονομα γινονται! Εαν καποιος δε θελει να αποκομισει τιποτα απολυτως απο το κοσμο δηλαδη ουτε λεφτα μητε και δοξα ειναι Αγιος!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες