Ειδικά αυτοκίνητα ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ασθενών COVID – Μία ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΓΟΡΑ έκανε η Αστυνομία – ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2021

Ειδικά αυτοκίνητα ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ασθενών COVID – Μία ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΓΟΡΑ έκανε η Αστυνομία – ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ


Που θα μεταφέρονται;;; ΑΓΡΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ μπαίνουν στο μυαλό!!!


Μία περίεργη αγορά έκανε η Ελληνική Αστυνομία!

Συγκεκριμένα παρέλαβε 280 νέα οχήματα κόστους άνω των 6 εκατ. ευρώ, μεταξύ των οποίων 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με covid-19!

Γιατί η αστυνομία;;; Ποιά περιστατικά θα μεταφέρουν;;; Πού θα τους μεταφέρουν άραγε;;; Σε νοσοκομεία ή κάπου αλλού;;;

Δείτε το βίντεο:


Σημειώνεται πως στην Αυστραλία σε ειδικά οχήματα μεταφέρουν ασθενείς με COVID ειδικά στρατόπεδα καραντίνας, κατά άλλους συγκέντρωσης.

Όπως είχατε διαβάσει, «ο αυστραλιανός στρατός και η αστυνομία έχουν αρχίσει να απομακρύνουν με την βία τους κατοίκους της Βόρειας Επικρατείας στον καταυλισμό καραντίνας του Χάουαρντ Σπρινγκς που βρίσκεται στο Ντάργουιν (πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της περιοχής)».

Θα δούμε αντίστοιχες εικόνες και στην Ελλάδα;;; Μία περίεργα αγορά πάντως!!!

Δείτε:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες