Τετάρτη, Δεκεμβρίου 22, 2021

Δυστυχώς Θυσιάζουν τα παιδιά τους με τα πειραματικά σκευάσματα ..Χωρίς νομιμότητα τα εμβολιαστικά Κέντρα!!!


Μεσα στα Νοσοκομεία και τα Εμβολιαστικά Κεντρα που λειτουργούν παράνομα θυσιάζονται ανθρώπινες ζωες και ιδιαίτερα τώρα Γονείς θα θυσιάσουν τα παιδιά τους..

Σήμερα εφυγε μια 26χρονη στην Κοζάνη μετα απο ανακοπή….Προ ημερών ενας 17χρονος απο Κέρκυρα μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Ηγουμενίτσα και απο εκει στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων με πρόβλημα στην Καρδιά!!!.Ορισμένοι γονείς δεν κάνουν δηλώσεις ….δεν λενε τίποτα για τις επιπτώσεις στα ιδια τους τα παιδιά μετα το τρύπημα!!!

Το Νοσοκομείο Κέρκυρας και τα υπόλοιπα Κεντρα Εμβολιασμού στερούνται Νομιμότητας. Βάσει του Νόμου 4764/20 και στην παράγραφο 3 του αρ.52 προβλέπεται έκδοση απόφασης στελέχωσης απο το Υπουργείο Υγείας..Τέτοια απόφαση δεν υπάρχει στα εμβολιαστικά Κέντρα της Κέρκυρας και την Χώρα…Ολα λειτουργούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ…Οι εμβολιασμοί γίνονται χωρις αυτα που προβλέπει ο Νόμος…για την ασφάλεια των πολιτών..και κάποιοι τρέχουν να θυσιαστούν με το Πειραματικό εμβόλιο που δεν αναλαμβάνει κανένας την ευθύνη ούτε το Κράτος ουτε οι Φαρμακευτικές ουτε τα μελη της Εμβολιαστικής Επιτροπής που τους εδωσε και το ακαταδίωκτο η Κυβέρνηση..

Ζητήθηκε απο πολίτη της Κέρκυρας να του χορηγηθεί η απόφαση στελέχωσης και ΤΙΠΟΤΑ!!! Γνωρίζει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας και η Διοίκηση της 6η ΥΠΕ πως λειτουργούν Νόμιμα τα εμβολιαστικά Κέντρα?? …Εχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία Κέρκυρας..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1790011504527633&id=100005564020445


Και ομως η Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων καταγράφει 31.000 θανάτους εναν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ και 2.800.000 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ..Ολα αυτά είναι τα αμεσα αποτελέσματα και ο Έλληνας που τρομοκρατημένος υπακούει στους εκβιασμούς δεν αρκείται στα άμεσα αποτελέσματα περιμένει να δει τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα του πειράματος που λήγει το 2023!!!!


https://amazonios.net
Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.