«ΤΑΜΠΛΑΣ» στους εμβολιασμένους: Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» για την ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 08, 2021

«ΤΑΜΠΛΑΣ» στους εμβολιασμένους: Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» για την ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


Θα σπεύσουν να κάνουν την επόμενη δόση ή θα μπουν σε σκέψεις μετά από αυτό που ειπώθηκε;;;

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, πέταξε βόμβες, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή!

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Από το καλοκαίρι σε τοποθετήσεις μου, αναφερόμουν σε όλη την βιβλιογραφία που είχα στα χέρια μου, και όχι μόνο στην δημοσιευμένη βιβλιογραφία, αλλά επειδή έτυχε να είμαι αξιολογητής ευρωπαϊκής χώρας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ξέρω και άλλα στοιχεία, για τα οποία έχω υπογράψει εμπιστευτικότητα, άρα δεν μπορώ να ανακοινώσω.

Αυτό λοιπόν που ουσιαστικά συμβαίνει είναι πως αυτή την στιγμή έχουμε ‘lack of evidence – έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων’ για την τρίτη δόση.

Δεν έχουμε ιδέα αν είναι πιο δραστική ή πιο ΤΟΞΙΚΗ!!!»

Δείτε το σημαντικό απόσπασμα:


https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες