Λουτράκι: Χτίζουμε αγάπη για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη..!



Tην Πέμπτη 23/12 και ώρα 17.00 στην κεντρική πλατεία 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι, δείχνουμε όλοι την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό μας συλλέγοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για όλα εκείνα τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι μικροί μας φίλοι που θα παρευρεθούν, θα θέλαμε να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους, ζωγραφίζοντας μια ζωγραφιά με χριστουγεννιάτικες ευχές στο σπίτι ή στο σχολείο τους και να την παρουσιάσουν στην εκδήλωση!

Όλες οι ζωγραφιές θα αποσταλούν στα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη τη φροντίδα, την ασφάλεια και την προστασία αυτή τη δύσκολη περίοδο χαρίζοντας τους χαμόγελα και αισιοδοξία.

Αρκεί μία μικρή πράξη από τον καθένα μας, για να κάνει τη διαφορά.

Διοργάνωση: Σύλλογος Επισιτιστών Λουτρακίου «Ξένιος Ζευς», υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη