Γενική αργία αύριο σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 24, 2022

Γενική αργία αύριο σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»


Στην απόφαση η αυριανή ημέρα να κηρυχθεί αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα οδηγήθηκε η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία.

Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων που κάνουν λόγο για σφοδρά καιρικά φαινόμενα τις βραδυνές ώρες ήταν ο καθοροριστικός παράγοντας για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να επαναλαηφθούν εικόνες όπως αυτές της Αττικής Οδού.

Έτσι λοιπόν κανείς δεν θα πάει στη δουλειά του αύριο Τρίτη κάτι που θα ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγη ώρα.

Το ενδεχόμενο αυτό άλλωστε είχε αφήσει ανοιχτό το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμονα την εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρίας.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ευρεία κινητοποίηση στρατού για την Αττική οδό. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες