Ξεσηκώθηκε και ο Καναδάς για την απάτη της Πανδημίας και τα μπόλια της ευθανασίας.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2022

Ξεσηκώθηκε και ο Καναδάς για την απάτη της Πανδημίας και τα μπόλια της ευθανασίας..


Η τεράστια απάτη της πανδημίας αποκαλύπτεται!!!! Και είναι βέβαιο ότι τίποτα δεν είναι ικανό να σταματήσει αυτή την τροπή των γεγονότων.

Για να καταλάβετε γιατί η Κυβέρνηση του Καναδα έχει πανικοβληθεί.. Το μεγαλύτερο κονβόι αυτοκινήτων έως σήμερα είχε γίνει στην Αίγυπτο και ήταν μόλις 7.5 χλμ. Αυτή τη στιγμή μόνο ένα ρεύμα που έρχεται από τη  Μπρίτις Κολούμπια είναι 150 χλμ (!) και δεν έχει ενωθεί καν με το κύριο καραβάνι!! Επίσης έρχονται φορτηγά και από Αμερική.

Ειχε προηγηθεί η  τεράστια διαμαρτυρία στις 23.1.2022 στις ΗΠΑ .Το δίκτυο γιατρών, επιστημόνων, νομικών τοποθετούν την αλήθεια μπροστά στα μάτια όλης της ανθρωπότητας.

Σε πολλές Χώρες ξεσηκώνονται…Στην Ελλάδα βλέπουν Ευαγγελάτο και ξερό ψωμί….Κουλη τον Μεγαλοπρεπή  Αυτοκράτορα και τα Ιατρικά τσιράκια του..

Δείτε εδω τι εγινε και στην Ουάσιγκτον. xwris.stoixeia/posts

https://amazonios.net/xesikothike-kai-o-kanadas-gia-tin-apati-tis-pandimias-kai-ta-mpolia-tis-eythanasias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες