Οδηγίες συμπλήρωσης υποδείγματος προσφυγής κατά του προστίμου ΑΑΔΕ λόγω μη εμβολιασμού (60+)

 ΝΟΜΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100 € ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι είναι η πρώτη φορά που στο νομικό μας κόσμο επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ανά μήνα, το δε σύστημα δικαστικής προστασίας έχει δομηθεί έτσι, ώστε να σας δυσκολέψει και όχι να σας διευκολύνει να προσφύγετε.


ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ    

Πριν καταφύγετε στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια, καλό είναι να γνωρίζετε ότι γίνεται βεβαίωση του προστίμου εντός 15 ημερών από την έκδοσή του, οπότε έκτοτε τρέχουν τόκοι υπερημερίας. Η ΑΑΔΕ, κατά προτίμηση, θα επιχειρήσει να εισπράξει τα πρόστιμα που θα επιβληθούν μέσω των τραπεζικών σας λογαριασμών, δηλαδή με “κατάσχεση εις χείρας τρίτου”. Η κατάσχεση γίνεται με ηλεκτρονικό ειδοποιητήριο από την ΑΑΔΕ στην Τράπεζα και η Τράπεζα με το που θα λάβει το ειδοποιητήριο προχωρά άμεσα στην δέσμευση των ποσών που υπάρχουν στον τραπεζικό λογαριασμό, μέχρι να ικανοποιηθεί η απαίτηση του Δημοσίου. Για την κατάσχεση αυτή εσείς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ. Θα το ανακαλύψετε τυχαία, όταν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια τραπεζική συναλλαγή και τότε θα ενημερωθείτε από την Τράπεζα για την κατάσχεση….

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://balsamopsyxhs.gr/2022/04/19/%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81/


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη