Για εικόνες-Σανγκάης και στην Ελλάδα μας προετοιμάζει ο Ν.Καπραβέλος: «Θέλετε να γίνουμε Μπέργκαμο;» (βίντεο)



«Τα παρουσιάζετε ακραία» λέει ο Ν.Καπραβέλος

Οι αδιανόητες εικόνες που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες από την Σανγκάη, εκεί που εκατομμύρια πολίτες είναι κλειδωμένοι έχουν αρκετούς αρκετούς οπαδούς στην Ελλάδα. 

Ανάμεσα τους και ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υπερασπίστηκε το lockdown στην Σανγκάη και επί της ουσίας μας προϊδέασε ότι κάτι τέτοιο θα έρθει και στην Ελλάδα (ίσως από Σεπτέμβριο).

«Μου κάνει κατάπληξη το γεγονός ότι δείχνετε με απαξιωτικό τρόπο την εφαρμογή καραντίνας σε μια χώρα που προσπαθεί να προλάβει την έκρηξη ενός πανδημικού κύματος», είπε αρχικά ο Ν.Καπραβέλος.

Η παρουσιάστρια τον διέκοψε λέγοντας του ότι πιάνουν με δαγκάνες κόσμο κτλ. τονίζοντας ότι όλα αυτά δεν είναι δημοκρατικά.

Τότε ο «ειδικός» είπε: «Θα προτιμούσατε εικόνες Μπέργκαμο; Αυτό είναι, η πανδημία. Αν είναι ένα μήνυμα η ανθρώπινης ζωής και η καραντίνα είναι για να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή. Είναι ακραία παρουσίαση καραντίνας». 

Να σημειώσουμε βέβαια ότι η Ελλάδα ξεπέρασε σε θανάτους με κορωνοϊό την Ιταλία.

pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη