Τρίτη, Μαΐου 31, 2022

Μπιλ Γκέιτς: Ο ανθρώπινος πληθυσμός αυξάνεται. η επόμενη πανδημία θα προέρχεται από την κλιματική αλλαγή


Τι είπε ο διεθνιστής...

Ο δισεκατομμυριούχος διεθνιστής, Μπιλ Γκέιτς, λέει ότι υπάρχει 50 τοις εκατό πιθανότητα η επόμενη πανδημία να προκληθεί από την δήθεν ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή ή να απελευθερωθεί σκόπιμα από έναν βιοτρομοκράτη.

Ο ιδρυτής της Microsoft έκανε τα σχόλια κατά την διάρκεια συνέντευξης στο ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο El Diario.

Υποστηρίζοντας ότι η επόμενη μεγάλη πανδημία είναι πιθανό να συμβεί μέσα σε 20 χρόνια, ο Γκέιτς είπε: «Θα μπορούσε να είναι ένας ιός φτιαγμένος από άνθρωπο, από έναν βιοτρομοκράτη που τον σχεδίασε και τον κυκλοφόρησε σκόπιμα. Αυτό είναι ένα πολύ τρομακτικό σενάριο γιατί θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να το διαδώσουν σε διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα».

«Ή θα μπορούσε να είναι κάτι που προέρχεται από την φύση. Ο ανθρώπινος πληθυσμός αυξάνεται και εισβάλλουμε ολοένα και σε περισσότερα οικοσυστήματα. Γι’ αυτό υπολογίζω ότι υπάρχει πιθανότητα 50% να έχουμε μια πανδημία φυσικής προέλευσης τα επόμενα 20 χρόνια, ως συνέπεια της κλιματικής αλλαγής», πρόσθεσε.
Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.