Σε λίγο θα αρχίζει λιντσάρισμα;;; Ιταλοί ταξιτζήδες προσπαθούν να εισβάλουν την ΚΑΤΟΙΚΙΑ του πρωθυπουργού Ντράγκι, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 05, 2022

Σε λίγο θα αρχίζει λιντσάρισμα;;; Ιταλοί ταξιτζήδες προσπαθούν να εισβάλουν την ΚΑΤΟΙΚΙΑ του πρωθυπουργού Ντράγκι, vid


Χαμός...

Εξαγριωμένοι Ιταλοί οδηγοί ταξί προσπαθούν να εισβάλουν στο Palazzo Chigi στη Ρώμη, την κατοικία του πρωθυπουργού Mario Draghi.

Αυτό οφείλεται στο διάταγμα «Ασφάλειας», που επέβαλε η ΕΕ στην Ιταλία, για την απελευθέρωση των αδειών που ευνοεί τις κερδοσκοπίες των πολυεθνικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες