Σκάει η καρδιά τους και πέφτουν κατω σαν κοτόπουλα…Κι αλλοι θάνατοι απο ξαφνικίτιδα!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2022

Σκάει η καρδιά τους και πέφτουν κατω σαν κοτόπουλα…Κι αλλοι θάνατοι απο ξαφνικίτιδα!!


Ο ενας μετα τον αλλον φεύγουν κατα διαστήματα και μειώνεται ο πληθυσμός..Ολα αυτα μετα τους εμβολιασμούς…Εχουμε αύξηση θανάτων 30% .

ΧΑΛΚΙΔΑ: 46χρονος Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ εχασε τη ζωή του Ξαφνικά εν ωρα Υπηρεσίας ..

ΤΡΙΚΑΛΑ: 43χρονος εχασε τη ζωή του ΞΑΦΝΙΚΑ στα Τρικαλα

ΚΕΡΚΥΡΑ:36χρονος αντρας ο Κώστας Κ εχασε τις αισθήσεις του στις 03.10 τα ξημερώματα ενω βρισκόταν στο Κεντρο της πόλης σπίτι του…Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.Ειναι ο 2ος που πεθαινει απο Ξαφνικιτιδα μεσα σε λιγες μερες μετα τον 38χρονο στον Ποταμό την Παρασκευή που επεσε στο τραπέζι φιλων του που πηγε για φαγητό.

Χθες ειχαμε εναν ακόμη θάνατο απο Ξαφνικίτιδα στην περιοχή Αγιος Πέτρος του Κάβου Κερκυρας…”Εσκασε” η καρδια 34χρονης Ιταλίδας.

Οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θάνατοι οι σχετιζόμενοι με Covid συμβαίνουν σε πλήρως εμβολιασμένους. Και οι Ιατροδικαστικές έρευνες δίνουν συνήθως άγνωστη αιτια Θανάτου..2,5 χρονια τωρα ζουμε αυτη την μαρτυρική καταγραφή και τις απώλειες φιλων συγγενών και άγνωστων..

Κατω απο την ενημέρωση για τον Ξαφνικό Θανατο του 36χρονου στη Κέρκυρα στα Κοινωνικά δίκτια γράφονται σχόλια..Ενδεικτικά διαβάστε αυτα..

https://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες