Κων/νος Φαρσαλινός “Πότε θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης;” – ΗΧΗΤΙΚΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2022

Κων/νος Φαρσαλινός “Πότε θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης;” – ΗΧΗΤΙΚΟ


«Ο μόνος τρόπος να λήξει η πανδημία είναι, δυστυχώς, να νοσήσουν όλοι και οι εμβολιασμένοι, αυτή είναι η ισχυρή φυσική ανοσία» τόνισε ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

«Ο κ. Βασιλακόπουλος εκεί που μας έλεγε ότι είναι πολύ αυξημένη η θνητότητα σε αυτούς που έχουν κάνει τρεις δόσεις σε σχέση με αυτούς που έχουν κάνει τέσσερις, επαναφέρει το θέμα της ανοσίας, δεν ξέρω αν εννοεί τη λεγόμενη “ανοσία αγέλης” την οποία μας διαφήμιζαν μέχρι το Δεκέμβριο και μας την ξαναφέρνουν αλλά τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει» σημείωσε προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει “ανοσία αγέλης” υπό την έννοια ότι θα σταματήσουν οι μολύνσεις και ότι θα μας προστατεύει από τη μόλυνση είτε η νόσηση, είτε το εμβόλιο».

Όσον αφορά τα εμβόλια τόνισε «…το να μελετείς τα εμβόλια δεν συμβαίνει με το να τα πραγματοποιήσεις σε ένα δις πληθυσμό». «Το να τα μελετείς σημαίνει ότι καταγράφεις τα πάντα σε κίτρινες κάρτες, έχοντας ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, στο οποίο τα επιβάλλεις μάλιστα, άμεσα ή έμμεσα».

Για τις ΗΠΑ που κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την ευλογιά των πιθήκων, ο κ. Φαρσαλινός υπογράμμισε «έχουν μετατρέψει και αυτό είναι ξεκάθαρο, την ιατρική επιστήμη σε business».

Ακούστε όλα όσα είπε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες