Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Ικανοποίησή για τις σωστά δομημένες προκηρύξεις νέων θέσεων Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2022

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Ικανοποίησή για τις σωστά δομημένες προκηρύξεις νέων θέσεων Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εκφράζει την ικανοποίησή του για τις σωστά δομημένες προκηρύξεις νέων θέσεων Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ, που αναρτήθηκαν πρόσφατα για τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους και τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, καθόσον σε αυτές υιοθετήθηκε η τακτική την οποία είχαμε εισηγηθεί εγγράφως αλλά και επισημάνει στις συναντήσεις μας με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την 6η ΥΠΕ.

Ειδικότερα, η τακτική αυτή περιλαμβάνει την ταυτόχρονη προκήρυξη περισσότερων θέσεων της ίδιας ειδικότητας ή/και παραπλήσιων ειδικοτήτων, ώστε οι εν λόγω προκηρύξεις να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα κάλυψης και να μην καταστούν άγονες (όπως στο παρελθόν), καλύπτοντας τις υπάρχουσες ανάγκες.

Ελπίζουμε ο ήδη επιτυχημένος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων να συνεχιστεί, ώστε οι νέες αυτές θέσεις –που σημειωτέον απευθύνονται σε συναδέλφους όλης της Επικράτειας και όχι μόνο της Αργολίδας ή των όμορων περιοχών– να καλυφθούν και με αυτόν τον τρόπο να βελτιωθεί το επίπεδο υπηρεσιών στις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες της περιοχής μας, που αποτελεί πάγιο στόχο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας προς όφελος της Δημόσιας Υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες