Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2022

Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!


Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος

Ο χάρος βγήκε παγανιά στην παιδική μας γειτονιά

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του παιδικού φίλου Γιάννη Λογοθέτη, ευρέως γνωστός με το παρατσούκλι ''κακός'', αν και ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είχε καμία σχέση με την ανθρώπινη υπόστασή του και το μεγαλείο της ψυχής του.
Η είδηση ότι ένα κλαρί δέντρου έκοψε το νήμα της ζωής του αείμνηστου Γιάννη, εν ώρα εργασίας, σε ηλικία 57 ετών, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Άνθρωποι μεταμορφώθηκαν σε στήλη άλατος, πρόσωπα παρέμειναν βουβά και ανέκφραστα.
Σε χρονικό διάστημα σαράντα ημερών ο χάρος βγήκε παγανιά στην παιδική μας γειτονιά και πήρε μαζί του τον αείμνηστο Γιάννη ενώ εργαζόταν, ως υπάλληλος του Δήμου μας.
Πριν σαράντα ημέρες ο αείμνηστος Γιάννης δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή ο παιδικός του φίλος Γιώργος Γλυκοφρύδης, κλαίγοντας και μονολογώντας, συνεχώς, στην εξόδιο ακολουθία.
Σήμερα, κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Γιάννης δεν ζει ανάμεσά μας, προκαλώντας βαθιά οδύνη σε όλους εμάς που συναντηθήκαμε μαζί του, από την παιδική ηλικία, αφού τα σπίτια μας βρίσκονταν στην ίδια γειτονιά και σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο.
Με τον φίλο Γιάννη μεγαλώσαμε παίζοντας ποδόσφαιρο στην Περαχώρα και στη Λίμνη Ηραίου, γελώντας και διασκεδάζοντας σε κοινές παρέες, ενώ το έτος 2015 συνεργαστήκαμε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας, με τις όποιες διαφορετικές αντιλήψεις για την οργάνωση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.


Είναι πασίγνωστο ότι, εκτός από την αγάπη του προς τη σύζυγό του Χριστίνα και τα παιδιά του Σπύρο και Αντωνία, δεν έκρυβε την αγάπη του προς την ΑΕΚ και προς τον Αθλητικό Όμιλο Περαχώρας.
Ο καλόκαρδος Γιάννης θα λείψει από το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας που στελέχωνε για πάρα πολλά χρόνια, προσφέροντας στο περιβάλλον.
Θα λείψουν, σε όλους εμάς, όλα εκείνα τα προσωπικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα που τον έκαναν πολύ αγαπητό και μοναδικό στις ανθρώπινες και κοινωνικές του σχέσεις.
Θα μας λείψει το χαμόγελό του και το ιδιαίτερο χιούμορ του.
Θα μας λείψει το ξεχωριστό παιδικό του βλέμμα που σε προκαλούσε να αναρωτηθείς ποια θα μπορούσε να είναι η επόμενη λέξη ή αντίδρασή του, όταν συζητούσες μαζί του.
Τελευταία μας συνάντηση στο καφενείο του Γεράνη, πριν μία εβδομάδα. Εκεί, όπου ανταλλάξαμε πειράγματα, με τη συμμετοχή του πρώην Αντιδημάρχου Κώστα Χατζόπουλου.

Αύριο, Πέμπτη και ώρα 11:30΄, τον αποχαιρετούμε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περαχώρας!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συγγενείς του!

Φίλε Γιάννη, αιωνία σου η μνήμη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες