Δικαίωση Φαίδων Βόβολη για τις λανθασμένες κυβερνητικές πολιτικές στην καταγραφή θανάτων από τον ιό covid. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022

Δικαίωση Φαίδων Βόβολη για τις λανθασμένες κυβερνητικές πολιτικές στην καταγραφή θανάτων από τον ιό covid.


Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με μελέτη που αποδεικνύει τις λανθασμένες κυβερνητικές πολιτικές στην καταγραφή θανάτων από τον ιό covid.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιοποιήθηκε από το νοσοκομείο Λαϊκό, το 47,6% των θανάτων που καταγράφηκαν ως θάνατοι από τον ιό covid, ήταν θάνατοι από άλλο νόσημα.

Η μελέτη κόλαφος που ξεμπροστιάζει την ανήθικη και καταστροφική πολιτική της νυν κυβέρνησης, την πολιτική της εμμονικής τιμωρητικότητας, που εξώθησε μία ολόκληρη κοινωνία στα άκρα, βίασε την Ελευθερία σε κάθε της έκφανση και κακοποίησε, εκφόβισε και εκβίασε τον Έλληνα πολίτη, βασίστηκε σε ψευδείς καταγραφές!
  • Δεν ξεχνάμε τους χαρακτηρισμούς του νυν Πρωθυπουργού αναφερόμενος στον μισό πληθυσμό της χώρας ως «ψεκασμένοι»
  • Δεν ξεχνάμε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς τύπου «τσαρλατάνοι» επίσης από τον νυν Πρωθυπουργό σε ιατρούς που αμφισβήτησαν την πολιτική στρατηγική ενός ανθρώπου άσχετου με την ιατρική που μιλούσε για «ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο».
  • Δεν ξεχνάμε πως ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης υπήρξε ο ΠΡΩΤΟΣ Έλληνας ιατρός που αμφισβήτησε τη σκληρότητα των μέτρων και για το λόγο τούτο παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΙΣΑ από συναδέλφους του!
Οι αποφάσεις για την στρατηγική αντιμετώπισης του ιού έναντι της πληθυσμιακής κοινότητας καθώς και οι τακτικές εγκλεισμού, εκφοβισμού και εκβιασμού με πρόστιμα και αναστολές στους υγειονομικούς, βασίστηκαν σε νούμερα πλασματικά που πλέον βγαίνουν στο φως.

Ο κ. Φαίδων Βόβολης δήλωσε σχετικά με τη δημοσίευση της μελέτης από το Νοσοκομείο Λαϊκό:

«ΑΛΗΘΕΙΑ ; ; ;

Αυτά δηλαδή που φωνάζαμε από την αρχή;

Αυτά που ΦΩΝΑΖΑΜΕ και προσπαθούσατε να πείσετε τους ταλαίπωρους τηλεθεατές σας πως πρόκειται για «ψεκασμένους/αρνητές» κτλ;;

Τελικά ποιοι είναι οι ψεκασμένοι; οι ψεύτες; οι παραπλανητές;

Και σ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

Υγ και φυσικά ‘ΜΕ’ είναι συντριπτικά υψηλότερο πράγμα που θα ομολογήσετε σε κάνα δυο χρόνια ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΕ που πήρατε ΤΟΣΟ κόσμο στο λαιμό σας με απαράδεκτα lockdown και μέτρα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΛΑΠΤΙΚΑ για τους ανθρώπους!

Σας το ξανάπα: η τιμωρία θα ναι βαριά…

Και δεν είναι απειλή..

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ λέγεται..»

Ας δούμε τους τρόπους καταγραφής των θανάτων και τις πολιτικές αποφάσεις για να δείξει τελικά η Ιστορία ποιος είναι ο τσαρλατάνος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες