Ποιός θα μας πει την αλήθεια για τους Ξαφνικούς Θανάτους…Φταίει το “βιολογικό” οπλο? (Video που “σκάει” η καρδιά Επιχειρηματία) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022

Ποιός θα μας πει την αλήθεια για τους Ξαφνικούς Θανάτους…Φταίει το “βιολογικό” οπλο? (Video που “σκάει” η καρδιά Επιχειρηματία)


Μια ανάρτηση με τα ερωτήματα που έχουμε ολοι μας…Οταν ΞΑΦΝΙΚΑ εκει που μιλούσε ο Αραβας επιχειρηματίας έσκασε η καρδιά του και επεσε κατω σαν κοτόπουλο.

Μέχρι πότε θα τα βλέπουμε και οι των Κοινωνικών δικτύων θα γράφουν Κρίμα Καλό Παράδεισο και θα κρύβουν την αλήθεια για την μείωση πληθυσμού απο τα Βιολογικά οπλα της Νεας Τάξης?



ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ?

Συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας επιχειρηματίας κατέρρευσε και πέθανε ακαριαία, ενώ έβγαζε ομιλία σε συνέδριο στην Αίγυπτο.

Ο Muhammad Al-Qahtani, ένας Σαουδάραβας επιχειρηματίας που φέρεται να κατοικεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έδωσε μια ομιλία στην ομιλία στην Αραβοαφρικανική Διάσκεψη στο Κάιρο τη Δευτέρα 08/ 08/ 2022.
Ο κ. Al-Qahtani ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Al-Salam Holding Company και φέρεται να κατείχε μια σειρά από τιμητικές θέσεις ως πρέσβης καλής θέλησης.

Μιλούσε στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τον τίτλο «υποστήριξη των επιτευγμάτων του [αιγύπτιου] Προέδρου Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι», τη στιγμή που κατέρρευσε, σύμφωνα με το Arabi21.

ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ;

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;

ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ;

Ποιος άραγε θα φταίξει τώρα;

Μήπως η Καρδιά του, η οποία δεν άντεξε;

Μήπως τα κύτταρά του, τα οποία έπαθαν εσωτερική έκρηξη?

Μήπως οι θρόμβοι στο αίμα του?

Μήπως το δηλητήριο στις φλέβες του?

Μήπως τα νανοσωματίδια που πολλαπλασιάζονται και αναπαράγονται στο αίμα του?

Μήπως οι αυξημένες συχνότητες?

Μήπως η κάθε άλλη αρρώστια, η οποία πυροδοτήθηκε?

Μήπως λόγω άγνωστων, εξ αποστάσεως εντολών?

ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΦΥΛΑΓΘΕΙ, ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΓΊΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΕΡΙ..
————————————————————————–
Προφανώς το εύκολο θα είναι να βρεθεί μια αληθοφανής – εύκολη δικαιολογία. Για να εξαφανιστούν τα ίχνη…
Όπως εξάλλου βρίσκεται και για όλα τα άλλα..

Όμως η οικογένειά του, θα πρέπει ν’ απαιτήσει ΜΥΣΤΙΚΗ Ιδιωτική Ιατροδικαστική έρευνα.
Με φύλαξη και επιτηρούμενη από την ίδια την οικογένεια και 2 ανεξάρτητους αμερόληπτους επιτηρητές εμπιστοσύνης (και το καλύτερο, να είναι μη εμβολιασμένοι) ..

Κάθε δείγμα θα πρέπει να οδηγηθεί με άκρα μυστικότητα και ασφάλεια, για να διπλοελεγχθεί από 2 ανεξάρτητα άγνωστα εργαστήρια από τον ιατροδικαστή…

Και τ’ αποτελέσματα θα πρέπει να δοθούν, την ίδια στιγμή, ένα στην οικογένεια και ένα σε 3ο Ιατροδικαστή.
Θα πρέπει ν΄αξιολογηθούν προσεκτικά και την έκθεση θα πρέπει να την παραλάβει Εισαγγελέας, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του θα επιβλέπεται από τοποτηρητές..

Και το ίδιο οι Δικαστές που θα ακολουθήσουν στην πορεία.
Μόνο έτσι, είναι δυνατόν να μπορέσει η οικογένεια, να βγάλει ασφαλές αποτέλεσμα για το εάν είναι Δολοφονία ή όχι, από τα σκευάσματα ή όχι κτλ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες