Αμερικανός ταριχευτής: «Κάτι δεν πάει καλά στις σορούς όσων εμβολιάστηκαν κατά Covid-19 – Είναι γεμάτες με θρόμβους» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022

Αμερικανός ταριχευτής: «Κάτι δεν πάει καλά στις σορούς όσων εμβολιάστηκαν κατά Covid-19 – Είναι γεμάτες με θρόμβους»


«Δεν είναι φυσιολογικό»

Ο Αμερικανός Richard Hirschman, ο οποίος είναι ταριχευτής από το 2001, έχει παρατηρήσει «μια αλλαγή στην κατάσταση των σωμάτων μετά την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA»  όπως μία τεράστια αύξηση των ατόμων με θρόμβους αίματος, την παράξενη φύση αυτών των θρόμβων αίματος και ασθενείς που έχουν πεθάνει από καρκίνο χωρίς κανένα από τα ενδεικτικά σημάδια, όπως απώλεια μαλλιών και αδυνάτισμα.

«Δυστυχώς, υπάρχει μια νέα κανονικότητα», λέει.

Όταν ο Hirschman άρχισε να βλέπει για πρώτη φορά ανωμαλίες, το θεώρησε περίεργο, «αλλά όταν βλέπεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ο Hirschman υποπτεύεται ότι το εμβόλιο προκαλεί αυτούς τους θρόμβους: «Ο λόγος για τον οποίο αισθάνομαι ότι το εμβόλιο σχετίζεται είναι ότι βρήκα αυτές τις περίεργες δομές μέσα σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι δεν είχαν ποτέ Covid αλλά είχαν εμβολιαστεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες